Umorni od glume - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Umorni od glume

Umorni od glume

Kidman bi htjela još djece, Angelina ionako svake godine usvaja novog klinca, a Joaquin ne ostvaruje očinske nego dječačke snove – svira i tulumari!

s.p. 19.11.2008 0 komentara

Umorni od glume

Nicole Kidman nije sigurna hoće li nastaviti glumiti u budućnosti jer ima ostalih stvari koje planira raditi. Ako se pitate što joj je na umu - modelarstvo, kukičanje ili putovanje svijetom - odgovor je jednostavan, Nicole je sada u majčinskoj fazi. Nakon rođenja male Sunday Rose i odganja dvoje usvojene djece, Nicole razmišlja o novoj dječici, a to znači manje vremena za glumu. Zasad samo kaže da 'ne zna' što će biti s glumačkom karijerom i da bi 'mogla' imati još klinaca, no bar ona ima mogućnosti raditi što hoće. To znači da će vjerojatno provesti malo vremena s obitelji i provjeriti da li mužić redovito dolazi kući trijezan, a onda će ju valjda zov glume opet povesti u nove holivudske avanture.


Angelina Jolie govori o svom novom filmu, a kada spomene svoju pokojnu majku, teško je spriječiti suze...

Slično se događa i Angelini Jolie, koja se raznježila na promociji Eastwoodovog filma 'The Changeling'. U tom filmu Angie glumi majku koja izgubi dijete, pa se prisjetila svoje mame Marcheline koja je preminula 2007. i koju je proglasila 'najnježnijom ženom na svijetu'. Angelina inače igra ulogu majke i u stvarnom životu, sada se 'nakupilo' već šestero djece, pa je i ova glumica najavila 'veliki obiteljski Božić' i malo odmora od glume. Jolie je izričito rekla da ovo nije najava umirovljenja, ali naglašava da ima veliku obitelj uz koju ide i dosta odgovornosti. Zato će snimati filmove svaku godinu-dvije, valjda da plati silne račune, a i ona je spremna na još pokoje dijete.

A dok žene u srednjim godinama razvijaju majčinske nagone, muškarci se obično počnu ponašati kao dječaci. Tako je prvi s trendom povlačenja iz glume počeo Joaquin Phoenix, koji bi umjesto ispred kamere, radije proveo ostatak života ispred mikrofona, kao rock glazbenik. No, izgleda da mu i kao muzičaru trebaju kamere, barem radi vlastite promocije. Phoenix je viđen oko ponoći u jednom holivudskom klubu, u društvu ekipe s kamerom koja navodno snima dokumentarac o Joaquinovom prijelazu s filma na glazbu. Tako se Joaquin odmara od glume partijajući i glumeći samoga sebe - možda bi mu najbolja promocija bio nastup u nekom reality showu tipa 'American Idol'. U svakom slučaju, već se poveća ekipa zvijezda odlučila na odmor od glume, čini se da je jedina filmska zvijezda koja se nije umorila - Mickey Mouse...

Komentari

Nema komentara.