Tko je uklet, a tko blagoslovljen? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Tko je uklet, a tko blagoslovljen?

Tko je uklet, a tko blagoslovljen?

ScarJo ima prehladu, ali njena će slina pomoći gladnima. Mama Kidman se mora paziti domorodačkih kletvi, a Angie (zasad) nije još trudna.

s.p. 19.12.2008 0 komentara

Tko je uklet, a tko blagoslovljen?

Tko ne bi želio biti vlasnik - sline Scarlett Johansson? Poznata glumica gostovala je u showu Jaya Lenoa i promovirala svoj film 'Spirit'. ScarJo je spomenula kako je na snimanju pokupila prehladu, a kada joj je Jay ponudio maramicu, dvaput ju je koristila. Nakon toga izjavila je da će prodati maramicu na eBayu kako bi skupila pare za USA Harvest, zakladu koja se bori protiv gladi. E, pa ljudi očito jako cijene bakterije Scarlett Johansson jer je trenutačno na aukciji oko 70 ponuda, a nudi se preko 2000 dolara! Zlobnici već komentiraju - ako se nudi tolika cijena za takvu tkaninu s Scarletičinim tjelesnim izlučevinama, koji iznos bi tek postigli za njene nošene gaćice?

Dame i gospodo - šmrklji Scarlett Johansson + autogram! 
A jadna Nicole Kidman nije uhvatila prehladu, nego - prokletstvo. Kidman je baš bila u Njemačkoj na promociji filma 'Australija', i za vrijeme TV showa su joj ponudili da puhne u didgeridoo, instrument australskih domorodaca Aboridžina. Nicole je puhnula da zabavi njemačku publiku, a Aboridžini su se jako uvrijedili. U didgeridoo smiju puhati samo muškarci, pa kažu da jadna Nicole zbog ovog incidenta više neće imati djece. Da bi skinula navodno prokletstvo, Nicole bi se trebala podvrgnuti nekom obredu ritualnog čišćenja kod matičnih domoradaca. Na njezinu sreću, nedavno je Nicole ipak rodila svoje prvo dijete, Sunday Rose, a jedino prokletstvo koje vuče za sobom je lanac neuspjelih filmova. Hoće li 'Australija' razbiti to prokletstvo?


Nicole Kidman uzima kobni instrument u ruke - neeeeeee!

Za razliku od bivše gđe Cruise, sadašnja Tomova družica Katie Holmes ima razloga za slavlje - jučer je proslavila svoj 30. rođendan. Na isti datum rođen je i Brad Pitt koji se za 45. rođendan bori sa tračevima o predbračnom ugovoru vrijednom 200 milijuna dolara. Angie i Brad već su demantirali tu vijest da dijele imovinu i djecu, a Anđa je usput demantirala i glasine da je trudna, mada ne bi imala ništa protiv još kojeg djeteta. Tako vam je to u show-bizu, netko dobije jedno dijete i jedva koji hit - a neki su blagoslovljeni s puno hitova i još više djece.

Komentari

Nema komentara.