Oženilo nam Nikolinu!!! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Oženilo nam Nikolinu!!!

Oženilo nam Nikolinu!!!

Eterična i uplakana nevjesta Nicole Kidman dovučena je do svoje country legende u bijeloj Balenciaga opravi. Imamo i fotke...

p.h. 26.06.2006 0 komentara

Oženilo nam Nikolinu!!!

Kao što smo nedavno najavili, Nicole Kidman i Keith Urban konačno su i pred oltarom potvrdili svoju ljubavnu vezu. Svečani čin se dogodio 25. lipnja pod svodom katoličke kapele Cardinal Cerretti Memorial u Sidneyu, a nazočili su mu Russell Crowe, Hugh Jackman, Naomi Watts i Rupert Murdoch. Nicoleina sestra Antonia bila joj je i kuma, a u ulozi djeveruše našla se 13-godišnja Isabella, Kidmaničino posvojče iz braka s Tomom Cruiseom.

Nicoleina sestra Antonia i njena kći

Mladenka je nosila bijelu Balenciaga vjenčanicu u kojoj je, prema mišljenju nazočnih reportera, izgledala eterično, a do oltara ju je otpratio otac Antony. Kidmanova je sve do oltara bila pod velom, naglašavaju svi svjetski izvori, što je jako važno jer je tako Keith do posljednjeg trenutka izgarao u neizvjesnosti neprestano se pitajući: 'Tko je to ispod vela?'. No, veo je napokon pao, Keith je odahnuo, a on i uplakana Nicole su konačno izgovorili tradicionalne zavjete i razmijenili dugu filmsku žvaku.

Tik pred udaju

Iako su 'ceremoniji u bijelom' nazočila Nicoleina posvojena djeca iz prethodnog braka Isabella i 11-godišnji Connor, Toma Cruisea, kojeg Nicole i dalje jako poštuje i voli, na vjenčanju nije bilo, a snimaka sa vjenčanja je jako malo jer je slavna i eterična nevjesta tog dana navodno zakupila sve helikoptere u užoj i široj okolici.

Komentari

Nema komentara.