Netko radi, netko štrajka - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Netko radi, netko štrajka

Netko radi, netko štrajka

Posao traže pokvareni lobisti, Indijanci i kauboji te zgodne žene čije ime počinje slovom J, a neće ga jedna crvenokosa Australka.

s.p. 14.05.2009 0 komentara

Netko radi, netko štrajka

Kevin Spacey voli uloge lukavaca koji koketiraju sa kriminalom, a sada je dobio ulogu korumpiranog lobista. Film se snima prema istinitoj priči o Jacku Abramoffu koji je počeo karijeru u Washingtonu, a zatim zbog podmićivanja 2008. završio u zatvoru. Naslov filma je 'Casino Jack', redatelj je George Hickenlooper ('Factory Girl'), a u filmu će glumiti još i Hayden Christensen.

Mladi Robert Pattinson igrat će se Indijanaca i kauboja u filmu 'Unbound Captives' redateljice Madeleine Stowe. Priča je u stilu 'Posljednjeg Mohikanca' - 1859. u Americi Indijanci ubijaju oca i otimaju dvoje djece, među kojima je i mladi Pattinson. Mamu familije, Rachel Weisz, spašava hrabri Hugh Jackman pa zajedno kreću u potragu za klincima...


Trailer za 'Posljednjeg Mohikanca' koji je proslavio Madeleine Stowe, a ona sada režira sličan projekt.

Ne znamo je li joj dosadila gluma ili je možda opet trudna, ali Nicole Kidman neće glumiti u novom filmu Woodyja Allena. Ne znaju se razlozi njezinog odustajanja, a nije poznato ni tko bi ju mogao zamijeniti. Podsjećamo, Kidmanica je odbila i ulogu u 'Ženi kojoj sam čitao' koju je prepustila Kate Winslet. Kate je za nju dobila Oscara pa se nadamo da ovaj Kidmaničin propust neće biti podjednako loša odluka.

No, kada smo kod slavnih glumaca i glumica - nitko ih ne može skupiti kao producent i redatelj Garry Marshall ('Zgodna žena'). Ima čak četiri ljepotice na J: Jessicu Biel, Jessicu Albu, Jennifer Garner i Juliju Roberts, kojima će se priključiti još i Anne Hathaway i Ashton Kutcher. Film je još jedan romantični omnibus u stilu filma 'Zapravo ljubav': Biel je jadna publicistica koja nema dečka na Valentinovo, Alba hoda s Kutcherom koji se zaljubi u Garnericu, Hathaway radi u holivudskoj casting agenciji, a Julia Roberts ima ulogu - časnice američke vojske koja se vraća iz Iraka. Pa onda kažu da nema zanimljivih ženskih uloga...

Komentari

Nema komentara.