Nicole Kidman i službeno zaručena - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Nicole Kidman i službeno zaručena

Nicole Kidman i službeno zaručena

Oscarovka i filmska money machine, Nicole Kidman, potvrdila je višemjesečna nagađanja da je zaručena s countrey pjevačem Keithom Urbanom.

filmski.net 17.05.2006 0 komentara

Nicole Kidman i službeno zaručena

Na proslavi 30ogodišnjice organizacije UNIFEM, domaćica večeri, Nicole Kidman, izjavila je za People da je na slavlje pristigla u društvu svog zaručnika: 'On je ustvari moj zaručnik. Ne bih se ovdje pojavila s dečkom', odgovorila je na upit tko joj je pratitelj te večeri.

Kidman i Urban (vršnjaci, 38ogodišnjaci) zajedno su od srpnja 2005. godine, od kad i traje novinarsko bildanje dvojbi da li su uopće par, potom da li su zaručeni, slijedi ona o datumu vjenčanja, pa i gotovo opklade hoće li pred oltar prije oni ili par Cruise&Holmes. Dok je sedma sile revno radila svoj rudarski posao, dvojac plavušanovića družio se, stavio svoju vezu na kušnje razne, upoznale su se obitelji na oba kontinenta, australskom i američkom, te se evo odlučio izaći u javnost s 'veelikom viješću'.

Ako išta, valjda će ova hollywoodsko-countryjevska veza dulje puniti novinske stranice od one Renée Zellweger i Kennyja Chesnera kojima smo na FILMSKOM poželjeli barem 2 sretne godine braka, što se pokazalo kao prštavi optimizam jer su se golupčići rastavili nakon nepunih 5 mjeseci svezanoga staža.

Komentari

Nema komentara.