E, pa sretne im bar dvije godine braka! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      E, pa sretne im bar dvije godine braka!

E, pa sretne im bar dvije godine braka!

Teksašanka Renee Zellweger nije uspjela pobjeći korijenima pa se ipak nakon prekul rockera Jacka Whitea svezala za country zvijezdu Kennyja Chesneya.

filmski.net 10.05.2005 0 komentara

E, pa sretne im bar dvije godine braka!

Niste čuli za dotičnoga?!? Ništa zato, pa nije Hrvatska baš plodno tlo za 'kantrijevce', još jedini bend koji automatski povezujemo s tom glazbenim žanrom je Plava trava zaborava, a njih se sjećam da su uveseljavali ekipicu na nekoj našoj rivi koja se tada još zvala - jugoslavenska.

I u slučaju Renee i Kennyja bitnu je ulogu odigralo more, oluja čak. Naime na dobrotvornom je koncertu održanom u korist žrtava tsunamija u siječnju ove godine zaiskrilo među poželjnim samcima, on 37, ona 36, a šira javnost je sve doznala tek prije nekoliko dana kada je Renee romantično svome dragome na stage donijela margaritu (as cvijeće) i dala pusicu.

Žuti se tisak nije stigao niti razmahati te s njihovom prenapuhanom, misterioznom, ekskluzivnom, posebnom, zvjezdanom, milje $$ vrijednosti u hotelskim plahtama ljubavnom pričom prodati milijune primjeraka svojim 'u svemu prvih' magazina, a ovih dvoje se već vjenčalo. Pih!

I to je fino potvrdio njihov glasnogovornik u kratkoj i ni po čemu bombastičnoj izjavi u kojoj je stajalo da su se golupčići privezali u ponedjeljak na Svetom Ivanu na američkim Djevičanskim otocima. Ceremonija je trajala petnaestak minuta, ona je, naravski, bila u haljini Caroline Herrerre. Bosa. Ovo je prvi brak za oboje. Amen.

Za tričarije poput medenoga mjeseca (what?) par nije imao vremena, javljaju svjetske novinske agencije, jer je gospodin Zellweger upravo na turneji. Istina je prava da je jedva ugurao ovu ceremoniju između dva giga.

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.