Nicole Kidman u ljubavi i zarukama?!? - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Nicole Kidman u ljubavi i zarukama?!?

Nicole Kidman u ljubavi i zarukama?!?

Country je in! Nakon okraće ljubavi Zellwegerove i kauboja, Kidman je odlučila izazvati sreću sa svojim - Keithom Urbanom, australskim pjevačem i kravarom!

filmski.net 20.11.2005 0 komentara

Nicole Kidman u ljubavi i zarukama?!?

Mada se, kako pravila skupih glumica nalažu, još uvijek veza novopečenih australskih golubića krije, vrijedna postrojba 'paparazzo.world.wide' svakoga dana pronalazi sve friškije i toplije dokaze da je dvije godine uzastopno emitiran Kidmaničin vapaj za srodnom dušom - urodio plodom. Predstavnici za javnost obiju strana još uvijek nemaju dozvolu da guknu svijetu sretne vijesti, no dokaza je k'o u priči.

Sudbonosni susret zbio se početkom ove godine u Washingtonu na večeri gdje su se odlikovali uspješni i poštovani Australci s privremenim boravkom u Americi. Šest mjeseci vrilo je između crvenokose Nikoline i njenoga vršnjaka, tridesetosmogodišnjega country pjevača Keitha Urbana, da bi se napokon u srpnju nešto i skuhalo.

Par se često može vidjeti šetnjicama po okruzima gdje trenutno rade jedan ili drugi, na njegov su rođendan gugutali i hranili se u fensi restorančiću, a svijet je nedavno obišla fotografija by paparazzo.world.wide asocijacije na kojoj je Kidmaničin lijevi prstenjak popustio pred težinom ovećega prstena, glasine kažu - nema druge nego da je zaručnički!

Nadamo se da je Keith Urban pravo, čvrsto kravarsko momče i da neće pobjeći od obaveza koje mu slijede. Jer draga nas je Nikolina redovno obaviještavala o svojim plodnim i neplodnim danima i hormonalnom ciklusu istom revnošću kojom su nas agencije obavještavale o njenim mnogobrojnim glumačkim angažmanima. 

Komentari

Nema komentara.