Tko više slini, a manje ljubi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Tko više slini, a manje ljubi

Tko više slini, a manje ljubi

Ako su veliki ljubavnici na filmu, ne znači da se znaju i ljubiti. Tko bi rekao da će svojim poljupcima razočarati – Tom Cruise, Orlando, Leo... 

s.p. 27.06.2008 0 komentara

Tko više slini, a manje ljubi

Veliki hitovi često prikazuju sexy poljupce, ali njihovim akterima te su scene sve samo ne sexy. Naime, iako se izvrsno uživljavaju u ulogu, neki poznati glumci jednostavno se ne znaju ljubiti, tvrdi Defamer.

Za jednog od najgorih 'ljubitelja' izabran je Harrison Ford. Ford je inače radio kao stolar, a glumice koje su s njim radile zovu ga 'drvenim'. Zlobnici kažu i da 'u svakoj ljubavnoj sceni izgleda kao da nije siguran što se događa'. Njegova filmska partnerica Helen Mirren tvrdi da je 'jedan od najdražih tipova, ali jednostavno se ne zna ljubiti'. Fordova specifičnost je i da pritišće svoje lice uz partnericu, tako da ona poslije poljupca žestoko uzdiše. No ne od strasti, nego zbog nedostatka zraka.


Harrison Ford napastvuje Kristin Scott Thomas.

Još jedan na listi najgorih je i Woody Allen, koji u svojoj šmokljanskoj karijeri nije polagao pažnju na ljubljenje. Helena Bonham Carter izjavila je da taj perfekcionistički redatelj glumicama daje detaljne upute što ne želi kod poljupca, a osobito se protivi razmjeni sline. Kao glumac, kod samog poljupca nimalo se ne trudi, a jedino što gledatelji primijećuju je glasmo cmakanje koje valjda treba predstavljati strast.
 
Čak ni ljepotani nisu nužno dobri u ljubljenju, ljubljenje Toma Cruisea neki uspoređuju i s napadom guštera. Tomica navodno previše koristi jezik. Za neke indirektno saznajemo da nisu tako dobri, pa tako Keira Knightley kad uspoređuje dečke iz 'Pirata s Kariba' kaže da 'Johnny Depp nije bio loš', a Orlanda Blooma baš i ne hvali. Čak ni Leonardo DiCaprio nije dobro prošao, Virginie Ledoyen priznaje da nije bilo strasti i da se čak ni ne sjeća poljupca na snimanju 'Plaže'.


Johnny Depp ljubi Keiru Knightley - 'nije loše'.

Ipak, dio loše atmosfere uvijek se može pripisati uvjetima snimanja - hrpa članova ekipe oko tebe, uperene kamere i reflektori, česta ponavljanja scene. Tako je i Jamesu McAvoyu bilo čudno i napeto ljubiti se ...s Angelinom Jolie /naslovna/. Da, čak ni najveće ljepotice u naručju ne mogu osigurati dobru kemiju, osobito ako glumice nisu zdrave.

James Franco je tako dobio čast ljubiti Siennu Miller, ali je nju mučio upaljeni kutnjak, pa je i jedan jedini poljubac bio problem - morao je intervenirati i zubar. A Anne Hathaway je u komediji 'Uhvati Smarta' trebala ljubiti Steve Carella, a baš je dobila konjuktivitis na oku i infekciju sinusa, pa možete misliti kako je sve to izgledalo. Ipak, glumice znaju kako se to radi, pa mogu demonstrirati pravo ljubljenje čak i kada nisu fit. Cure se u načelu itekako dobro znaju ljubiti, a dečki? E, pa njima treba još puno vježbe - s Keirom, Virginie, Siennom...

Komentari

Nema komentara.