Carla Bruni na velikom i malom ekranu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Carla Bruni na velikom i malom ekranu

Carla Bruni na velikom i malom ekranu

Prva dama Francuske mogla bi glumiti u filmu Woodyja Allena, a već se pojavila kao gošća u 'Simpsonima'!

s.p. 25.11.2009 0 komentara

Carla Bruni na velikom i malom ekranu

Carla Bruni-Sarkozy je pjevačica, model i najljepša svjetska prva dama, a uskoro će postati još jedna lijepa glumica u filmu Woodyja Allena. Početkom tjedna ova supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja gostovala je na televiziji, otpjevala obradu Beatlesa i priznala da joj je poznati njujorški redatelj prije pola godine ponudio ulogu.

Rekla je da ju je Woody zamolio da prije svih ostalih redatelja snimi film za njega, a ona je pristala. Izjavila je da će, ako se bilo što konkretizira iz tih planova, to biti 'veliko iskustvo za nju', te da bi, kada postane baka, željela da može reći da je napravila film s Woodyjem Allenom. Iako je nastupila u Altmanovom 'Pret-a-porteru', priznala je i da 'uopće nije glumica', no Allen je već izjavio da ima povjerenja u nju.


Isječak iz 'gostovanja' Carle Bruni u 'Simpsonima', epizoda 'The Devil Wears Nada'.

Veliki filmaš izjavio je da siguran da bi ona izgledala predivno te kaže da ima karizmu iskustvo u javnom nastupu, priznata je umjetnica koja ima svoju publiku, predivno izgleda i siguran je da ima dara i za komediju. Huh, izgleda da je sve to zaključio gledajući njezine (gole?) fotografije... A glede komične uloge, mnogi već i nagađaju da bi Bruni mogla nastupiti u Allenovoj komediji jer Allen ima običaj da naizmjence snima humorne i ozbiljne filmove, a njegov prethodni film koji je u postprodukciji, 'You Will Meet A Tall Dark Strange', bio je po žanru drama.

Ne svojom voljom, Carla Bruni se nedavno pojavila i u jednom komičnom djelu - epizodi 'Simpsona' u kojoj se njezin lik pojavljuje kao femme fatale koji zavodi Homerovog prijatelja Carla. Navodno se samo nasmijala na tu parodiju, a mi jedva čekamo da vidimo njezin osmijeh u Allenovom filmu!

Komentari

Nema komentara.