U nove radne pobjede! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      U nove radne pobjede!

U nove radne pobjede!

Madonna snima s pankerima, Spielberg s Boratom, braća Coen su zabrijali na krv do koljena, a nije im mrsko ni poigrati se s životinjama.

s.p. 02.01.2008 0 komentara

U nove radne pobjede!

Madonna se očajnički želi dokazati na filmu - popljuvali su je kao glumicu ('Swept Away'!), a sada se primila režije. Zasada joj ne ide loše, njezin redateljski prvijenac imat će svjetsku premijeru 58. Berlinskom filmskom festivalu, ali izvan konkurencije, u sekciji Panorama. 'Filth And Wisdom' njezin je niskobudžetni film od samo 30 minuta i bez velikih zvijezda. Glavni glumci su Richard E. Grant i panker Eugene Hutz, čiji bend Gogol Bordello snima soundtrack za ovu glazbenu komediju.

A dok Madonna kabalističkim obredima zaziva uspjeh svome filmu, Sacha Baron Cohen vraća se svojim židovskim korijenima. Nakon što je poslao Borata i Ali G-ija u mirovinu, prihvatio je ulogu Abbieja Hoffmana, mladog anarhista židovskog porijekla. 'The Trial of the Chicago Seven' bit će film o suđenju anarhistima optuženim za nerede u Chicagu, a ista ta tema obrađena je i u dokumentarcu koji je otvorio Sundance 2007. Scenarij je napisao glavni holivudski politički maher, Aaron Sorkin (autor 'Zapadnog krila', ali i političke satire 'Charlie Wilson's War'), a pod patronatom Stevena Spielberga. On je trenutno vrlo zaposlen ('Indiana Jones 4' i ostalo), pa vjerojatno neće režirati film, nego ga samo producirati.

Abbie Hoffman - dovoljno egzotičan da ga glumi i Borat

Ne znamo kako će se S.B. Cohen snaći u ozbiljnoj ulozi, ali znamo da braća Coen plivaju u krvi kao riba u vodi! Nakon uspješnog debija s trilerom 'Blood Simple', dugo su godina snimali kultne trilere i komedije. 2007. briljirali su s 'No Country For Old Men', koji je toliko krvav da su čak i trailer morali cenzurirati, a kritika hvali na sva usta i svrstava u konkurenciju za Oscara. To ih je ohrabrilo da odu korak dalje, pa su napisali scenarij za špageti-vestern u kojem će krvi i nasilja biti napretek. Najavili su scene indijanskog mučenja s mravima, vješanja, skalpiranja, a posebno upozoravaju na jednu scenu s piletom. Što li će reći Prijatelji životinja...


Medvjedić Knut - mix najdirljivijih scena iz zoološkog vrta 

Dok se piletu crno piše, jedan medvjed sprema se za filmsku karijeru – polarni medo Knut, koji je punio vijesti nakon što ga je majka odbacila nakon rođenja. Ekipa iz berlinskog zoološkog vrta pregovara s holivudskim producentima oko snimanja dugometražnog filma, a u ožujku se već očekuje premijera njemačkog filma 'Knut i prijatelji', u kojem uz Knuta upoznajemo i familiju medvjeda s Arktika i dvojicu iz Bjelorusije – to se zove međunarodna koprodukcija!

A Woodyu Allenu se izgleda ogadila međunarodna suradnja. Njegov 'Vicky Cristina Barcelona' pokrenuo je proteste u Španjolskoj pa se ovaj veliki redatelj odlučio vratiti kući. Šuška se da da će sljedeći film snimati u svom New Yorku. Još se ne zna ništa o radnji, ali filmofili se nadaju još jednoj romantičnoj komediji/drami u stilu 'Annie Hall' ili 'Manhattana'.

Kako li samo izgleda Edward Norton kada pozeleni od bijesa u 'Hulku'?

A ako vas zanimaju nešto 'prizemniji' filmovi, dovršava se 'The Incredible Hulk' s Edwardom Nortonom u glavnoj ulozi, pa možete baciti pogled na prve slike – netko voli piliće, netko medvjediće, a netko se pali na čudno zeleno biće koje izgleda kao Edward Norton. 

Komentari

Nema komentara.