Brünova skandalozna ekskluziva! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Brünova skandalozna ekskluziva!

Brünova skandalozna ekskluziva!

Najskandalozniji komičar današnjice otišao je u Ameriku usvojiti crnu bebu i pozirati u društvu golih muškaraca. Funkyzeit mit Brüno!

s.p. 17.03.2009 0 komentara

Brünova skandalozna ekskluziva!

Ako ste vidjeli 'Borata', ali niste vidjeli 'Brunu' - onda JOŠ niste vidjeli Sachu Barona Cohena u zaista skandaloznom izdanju. Universal Pictures usudio se na festivalu SXSW pokazati 20 minuta materijala iz novog filma koji je toliko urnebesan, ali i šokantan pa se moramo pitati hoće li sve to završiti u završnoj kino verziji. U svakom slučaju, evo što su novinari vidjeli - upozoravamo vas da ćemo prepričati sadržaj, ali i šokirati pokoju bakicu nepripremljenu na Cohenove gadarije!

Dakle, glavni junak je Bruno, gay stilist koji dolazi iz Austrije i želi postati 'najveći austrijski celebrity nakon Hitlera'. Poput Madonne, i on usvaja bebu iz Afrike, a zatim na audiciji traži ostale bebe koje će s 'njegovom' pozirati na snimanju. Plan je jednostavan - njegov klinac pozirat će kao Isus na središnjem križu, a fale mu dvije bebe da poziraju kao razbojnici pored Isusa. Druga fotka ima za temu holokaust, Bruno predlaže i bebe u naci uniformama, a za svaki prijedlog nađu se roditelji koji su spremni svog bebača ustupiti za snimanje koje će im donijeti novac i slavu! I ne samo to, Bruno primjećuje da je jedna beba predebela pa predlaže mami da ju stavi na dijetu ('tražimo novu Nicole Ritchie'), a ako zatreba - majčica pristaje i na liposukciju.

Bruno je za potrebe svog filma poharao i reviju Agate Ruiz de la Prade

Sljedeća Brunina provokacija je odlazak na talk show s isključivo crnačkom publikom, a tema su samohrani roditelji. Tamo se pojavljuje sa svojom crnom bebom obučenom u kožne hlače i majicu koja otkriva pupak, a na njoj piše 'Gaybi'. Užasnutoj ženskoj publici izjavljuje da voli crne muškarce i pokazuje sliku na kojoj se kupa s bebom - i golim muškarcima. Nakon toga pojavljuje se žena iz socijalne službe i oduzima me bebu kojoj je nadjenuo 'tipično afričko ime - O.J.'

Posljednji nastup je pravo ludilo - Bruno se pretvara u pravu 'sirovinu', homofobnu seljačinu zvanu Dave koja organizira ultimate fight-ove. Ulazi u ring ispred južnjačke publike sa zastavama Konfederacije i pivama u ruci, te umalo započinje borbu s plavokosim tipom kad ono... Počinje svirati glazba Eltona Johna, Bruno i partner se počinju strastveno ljubiti i skidati odjeću, a publika poludi i počinje ih gađati bocama, čašama i stolicama!

Na kraju festivalskog isječka, Cohen se uz osmijeh obraća publici: 'Ako želite vidjeti ostatak mog filma, kupite jebenu ulaznicu!' Treba li ovom filmu uopće još reklame?

Komentari

Nema komentara.