Brüno - heroj ili zločinac? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Brüno - heroj ili zločinac?

Brüno - heroj ili zločinac?

Jedna ga je žena optužila da je zbog njega postala invalid, a još za sobom vuče tužbe koje mu je nakalemio gospodin Borat. 

s.p. 04.06.2009 0 komentara

Brüno - heroj ili zločinac?

Partijaner Brüno ne mora brinuti samo o frizuri i fensi odjeći, mora se pozabaviti i novom sudskom tužbom. Brünu, tj. glumca Sachu Barona Cohena tuži izvjesna Richelle Olson, koja se ne žali zbog povrijeđenog ega nego tvrdi da je zbog Cohena završila u invalidskim kolicima. Prije dvije godine Cohen je s filmskom ekipom navratio na održavanje binga u humanitarne svrhe, a predstavljen je kao 'slavna osoba koja radi dokumentarac o bingu'.
 
Cohen je, naravno, došao odjeven kao Brüno, i navodno počeo govoriti prostote ispred staraca, zbog čega mu je Olson htjela uzeti mikrofon, ali je došlo do naguravanja. Ipak, žena se nije onda ozlijedila, već tvrdi da je u šoku otišla sa scene i rasplakala se, a kasnije je sama pala na pod i ozlijedila glavu. Sada tvrdi da je došlo do krvarenja mozga i da se ne može kretati bez invalidskih kolica, zbog čega traži financijsku odštetu.


Isječak iz 'Borata'- hoće li Sachu Barona Cohena tužiti i Židovi?

Ovo nije prvi takav slučaj, Cohena stalno tužakaju zbog muljanja u raznim 'inkarnacijama'. Zbog nastupa u 'Boratu' su ga tužili razni ljude koje je snimio, pijani američki studenti koje je uhvatio za vrijeme divljanja, te rumunjski Romi koje je predstavio kao glupe Kazahstance (o čemu je snimljen dokumentarac). Makedonka Esma Redžepova ga je tužila zbog korištenja njezine pjesme bez dopuštenja, a većina tužbi upućuje se zbog prevare i lažnog predstavljanja, jer Cohen/Borat/Bruno prije snimanja nikom ne govori da će se snimke koristiti u svrhu zezancije.

I dok se Cohen i njegov odvjetnički tim (uglavnom uspješno) bore protiv raznih tužbi, sigurno je samo jedno - neće ga tužiti Eminem! Slavni reper je izjavio da je incident s golom guzicom na MTV Movie Awards bio namješten i dobro odglumljen, tako da nema ni govora o nekom sudovanju. Ipak, MTV bi mogao dobiti neke kazne zbog vulgarnosti tijekom prijenosa uživo - no onaj tko zove Brünu u goste, ništa pristojno nije ni mogao očekivati!

Komentari

Nema komentara.