Edward Norton je Hulk!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Edward Norton je Hulk!!!

Edward Norton je Hulk!!!

Najveće casting iznenađenje sezone stiže iz Marvela. Hulka drugog, umjesto Erica-naše-gore-list-Bane, igra Edward Norton!

filmski.net 16.04.2007 0 komentara

Edward Norton je Hulk!!!

Da Marvel planira snimanje drugog Hulk filma, i to bez Ang Leeja, javili smo vam još ovdje. No, stvari su se u međuvremenu stubokom promijenile.

Kako javlja Variety, niti će za film biti korišten scenarij na kojem je radio James Schamus niti će dr. Brucea Bannera, koji s vremena na vrijeme pozeleni, igrati Eric Bana. Umjesto njega nakon niza indie filmova ('Down in the Valley', 'The Painted Veil', 'The Illusionist') u akcijom nabijenom nastavku mišiće će pokazivati - Edward Norton.

Edward Norton

'Osim što je svestran glumac i majstor transformacije, Norton je i fizički idealano utjelovljenje Hulka', poručuje produkcijski šef Marvel Studios, Kevin Feige, a svi koji su bacili oko na Nortonove bicepse u 'American History X'  i 'Fight Clubu' teško da se neće složiti.

U scenaristički stolac uskočio je pak Zak Pen čijim je radom na 'X-Men' filmovima, 'Fantastičnoj četvorci' i 'Elektri', Marvel očito više nego zadovoljan. Za 'Hulk2', kaže, sprema priču puno bližu stripovskom originalu, a koja će prštati akcijom i pratiti Bannera u bijegu i potrazi za lijekom koji bi spriječio njegovo pretvaranje u zeleno čudovište. Film će režirati Louis Leterrier ('Transporter 2', 'Vjerni Danny'), a snimanje počinje ovog ljeta u Kanadi.

Kina bi 'Hulk 2' trebao ugledati negdje 2008.

 

Komentari

Nema komentara.