Braća i zviždač - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Braća i zviždač

Braća i zviždač

Ben Stiller i Tom Cruise su braća Hardy, Matt Damon i Marky Mark pak boksačka braća Mickey i Dicky Ward, a siroti di Caprio sam se bori protiv Enrona.

p.h. 14.02.2007 0 komentara

Braća i zviždač

Ben Stiller i Tom Cruise planiraju zajedničku akciju u komediji 'The Hardy Men' redatelja Shawna Levya ('Noć u muzeju'). 'Hardy Men' je obrada popularnog serijala knjiga za dječake 'Hardy Boys' koje su u raznim varijantama izlazile od 1927. do 1979., a koje prate dva wunderkinda, braću Franka i Joea Hardya u njihovim detektivskim avanturama u kojima s lakoćom rješavaju neke od najvećih svjetskih misterija – misteriju piramide u džungli, tajnu izgubljenog tunela i sl.

Prihvate li se uloga, jedan će od njih dvojice morati frizeru, jer braća imaju različite boje kose i očiju. Stariji Frank je tamnokos, a mlađi Joe ima plavu kosu i plave oči (Hmmm je li se itko sjetio Owena Wilsona). U Stiller/Levyevoj viziji, Hardyi su odrasli i odavno ne pričaju. Ipak, udružit će snage još jednom ne bi li riješili zadnju misteriju.

Na ideju o suradnji došao je Stiller, ujedno i producent filma, a on i i Tom planiraju još jedno druženje. Cruise će možda glumiti u komediji 'Tropical Thunder' koju Stiller režira za DreamWorks. Ako suradnja upali, bit će to veliki paradoks, jer film distribuira Paramount koji je nedavno zbog medijske buke nogirao Cruisea.

I još ako se pitate odakle se Stiller i Cruiser poznaju, odgovor pronađite na 'jubitu' u liku i djelu Toma Kroozea.


Ben Kroozer

Paramount Pictures planira suočiti zvijezde 'Pokojnog' Marka Wahlberga i Matta Damona - u ringu. Riječ je o drami 'The Fighter' o trnovitom putu boksača Mickeya Warda do titule šampiona u lakoj kategoriji kojem je u karijeri najviše pomagao polubrat i trener Dicky. Kao i braća Ward, Matt i Mark su obojica rođeni u Massachusettsu, pa ne čudi što su obojica oduševljeni ulogama. Film produciraju David Hoberman i Todd Lieberman, scenarij piše Paul Attanasio ('The Good German'), a redateljski stolac je još prazan.

Warner Bros. pak 'kuha' film o kolapsu Enrona, a naslovna uloga već je namijenjena još jednom 'Pokojniku' Leonardu di Capriu koji ujedno i producira. Studio upravo završava pregovore o otkupu prava na knjigu New York Timesovog novinara Kurta Eichenwalda 'Conspiracy of Fools', a koju će u scenarij pretvoriti Sheldon Turner.

Di Caprio će igrati novog zaposlenika houstonske energetske kompanije koji polako odmotava klupko internih malverzacija i prevara koje su dovele Enron do bankrota 2001. Skandal je već poslužio kao predmet za nekoliko filmova – za dokumentarac iz 2005. 'Enron: The Smartest Guys in the Room', a mnogi su upravo taj skandal vidjeli i u priči komedije 'Frka s Dickom i Jane'.

Komentari

Nema komentara.