Razveli se Kate i Sam! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Razveli se Kate i Sam!

Razveli se Kate i Sam!

Kate Winslet i redatelj Sam Mendes sporazumno su se rastali, a mediji već bruje kako bi na Samovo mjesto trebao uskočiti Leo!

s.p. 16.03.2010 0 komentara

Razveli se Kate i Sam!

Raspao se još jedan holivudski par, i to onaj oskarovski! Gotov je brak između britanske glumice Kate Winslet i redatelja Sama Mendesa. Iako se uz njihovu vezu nisu vezivali nikakvi skandali, ovaj ponedjeljak njihov predstavnik je objavio da su se ove godine dogovorno rastali, te da će se u budućnosti u potpunosti posvetiti zajedničkom odgoju djece. Kate i Sam su za vrijeme sedmogodišnjeg braka dobili sina Joea, a glumica ima i kćer Miu iz svog prvog braka s jednim drugim redateljem, Jimom Threapletonom.

Dok jedni ističu ovaj razvod kao primjer oskarovske kletve (jer Sam ima Oscara za režiju iz 2000., a Kate je 2009. dobila isti kipić za glavnu ulogu), ostali izdvajaju snimanje filma 'Put oslobođenja' kao prijelomnu točku njihovog braka. Baš kao što je snimanje 'Eyes Wide Shuta' navodno utjecalo na raspad veze Kidman i Cruisea, tako je i 'Put oslobođenja' bio zajednički filma Sama i Kate koji je govorio o pucanju braka, pa se čini da su mnoge stvari izašle na površinu.

Kate se od razvoda oporavlja u Meksiku

Priča se da se nakon tog filma par često svađao, te počeo živjeti odvojeno. Osim toga, mnogi sada primjećuju da se Kate prilikom preuzimanja Zlatnog globusa za ulogu u 'Putu oslobođenja' vrlo srdačno zahvaljivala svom partneru iz filma Leonardu Di Capriju. Leu je posvetila riječi 'Toliko sam sretna da mogu stajati ovdje i reći ti koliko te volim i koliko sam te voljela već 13 godina', a Leo joj je slao poljupce prstima, pa je mnoge ganulo to duboko muško-žensko prijateljstvo za koje se sada nagađa da je možda ipak nešto više. 

Ipak, zasad sve ostaje samo 'wishful thinking' obožavatelja 'Titanica' koji bi rado zajedno vidjeli Kate i Lea, tj. par iz 'Titanica'. Leonardo se više druži sa raznim supermodelima (prije Gisele Bündchen, sada Bar Refaeli), a ni Kate ne sjedi doma besposlena. Fotografirana je s pićem i cigaretom na odmoru u Meksiku, i to na jahti na kojoj stoji u crnom bikiniju koji otkriva njezino vitko tijelo. Poruka je jasna: 'Prosci, navalite!'

Komentari

Nema komentara.