Zoolander 2! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zoolander 2!

Zoolander 2!

Ben Stiller opet će isprobavati catwalk, i to po scenariju i u režiji Justina Therouxa, a novi 'lijepi' partner na filmu mogao bi mu biti - Jonah Hill!

s.p. 25.02.2010 0 komentara

Zoolander 2!

Nakon devet dugih godina na pozornicu se vraća najgluplji maneken na svijetu - Zoolander! Objavljeno je kako je studio Paramount osigurao 50 milijuna dolara za nastavak 'Zoolandera', kultne komedije o svijetu muških modela. Glavnu ulogu Zoolandera će opet tumačiti Ben Stiller koji će napisati scenarij zajedno s Justinom Therouxom. Stiller i Theroux su već uspješno surađivali kao koscenaristi 'Tropske grmljavine' koju je režirao Stiller, a sada će zamijeniti uloge pa će 'Zoolandera 2' režirati Theroux.


Pouka 'Zoolandera'-nemojte plesati i zalijevati se benzinom!

Još se ne zna hoće li se u filmu pojaviti Will Ferrell, ali se priča da bi ulogu negativca mogao preuzeti mladi Jonah Hill koji očiti neće glumiti manekena. Navodno bi se priča filma bavila Derekom Zoolanderom koji je gadno ostario (i prešao tridesetu!) te više ne hoda po pozornicama nego vodi manekensku agenciju i brine se o sinu. 

U prvom 'Zoolanderu' je inače igrao i ljepuškasti Owen Wilson koji još nije potvrdio nastup u nastavku, možda zato što je sada objavljeno da će glumiti u sljedećem projektu Woodyja Allena, i to onom u kojem će nastupiti i Carla Bruni-Sarkozy. Snimanje Allenovog filma počinje ovog ljeta, pa ćemo još vidjeti hoćemo li opet gledati najljepši muški par na svijetu - Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela (Owen Wilson)!

Komentari

Nema komentara.