Osvajači svijeta i mračnih priča - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Osvajači svijeta i mračnih priča

Osvajači svijeta i mračnih priča

Hugh Jackman će zapjevati u najvećoj predstavi na svijetu, a Leonardo Di Caprio osvaja Vrli novi svijet i Crvenkapicu. 

s.p. 06.08.2009 0 komentara

Osvajači svijeta i mračnih priča

Hugh Jackman je prije glumio macho tipove, ali očito mu se sviđa kada može malo zapjevati i zaplesati. Na dodjeli Oscara je recitirao, pjevao i plesao s Anne Hathaway, a uskoro bi to mogao ponoviti u jednom dugometražnom filmu. Studio Fox angažirao ga je za ulogu poznatog zabavljača P.T. Barnuma, a ime ovog ambicioznog mjuzikla je 'Greatest Show on Earth'. Scenaristica projekta je Jenny Bicks koja je radila na seriji 'Seks i grad', a ulogu poznate europske pjevačice Jenny Lind najradije bi dodjelili Anne Hathaway koja još nije prihvatila angažman u tom filmu.

Već smo javili da je jedan od sljedećih projekata Ridleya Scotta ekranizacija distopijskog romana Aldousa Huxleya 'Vrli novi svijet', a sada je javljeno da film ima i glavnu zvijezdu - Leonarda DiCapria. Njegova producentska kuća Appian Way koproducirat će film zajedno s Universalom, a u planu su još neke adaptacije književnih klasika. DiCapriov Appian Way angažirao je scenarista Davida Leslie Johnsona da napiše scenarij za - 'Crvenkapicu'. Leonardo nije predviđen za glumu u ovom projektu, a zasad se zna da je riječ o mračnoj verziji bajke, pa kritičari već preporučuju DiCapriu da za redatelja angažira Tima Burtona koji je kao stvoren za takve filmove.


Hugh Jackman na posljednjoj dodjeli Oscara, priča viceve, pjeva i pleše s Anne Hathaway.

Kada smo kod mračnih filmova, sprema se film nadahnut životom i djelom pjesnika koji je pravi darkerski klasik - Edgara Allana Poea. Redatelj James McTeigue ('O za osvetu') najavio je da sprema triler 'Gavran' u kojem će pokušati ispričati priču o posljednjih pet dana Poeovog života. Hannah Shakespeare i Ben Livingston već su dovršili zanimljiv scenarij o ubojici koji ubija ljude inspiriran Poevim djelima, pa se film najavljuje kao kombinacija pjesme 'Gavran' i kultnog trilera 'Sedam'.

Nakon '96 sati', Liam Neeson opet glumi u napetom trileru. U filmu 'Unknown White Male' Neeson će glumiti liječnika koji pada u komu nakon automobilske nesreće, a kada se probudi shvati da mu je netko preuzeo identitet. Kao režiser je najavljen Jaume Collet-Serra koji je poznat samo po filmu s Paris Hilton, 'Kući voštanih figura'. U tom hororu redatelj je imao užasno lošu glumicu, no sada bar ima - strašno dobrog Neesona.

Komentari

Nema komentara.