Affleck i Damon u seks skandalu! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Affleck i Damon u seks skandalu!

Affleck i Damon u seks skandalu!

Poznati glumci i bliski prijatelji umiješani su u bizarnu priču o zamjeni partnerica, a u igri su i bejzbolske palice...

s.p. 19.02.2010 0 komentara

Affleck i Damon u seks skandalu!

Matt Damon i Ben Affleck su priznali svoje sklonosti - vole zajedno snimati filmove! Nakon debitantskog 'Dobrog Willa Huntinga', Damon i Affleck će zajedno glumiti u filmu 'The Trade' koji se bavi najneobičnijim transferom u svijetu bejzbola. A bliski frendovi Affleck i Damon su prave osobe za priču o frendovima koji su dijelili - doslovce sve!

Film se temelji na istinitom događaju, igrači New York Yankeesa Fritz Peterson i Mike Kekich su 1973. šokirali Ameriku kada su objavili da su doslovce zamijenili obitelji. Peterson je zamijenio svoju Marilyn, dvoje djece i pudlicu za Susan Kekich, dvoje tuđe klinaca i terijera, a dečki su zamijenili i svoje kuće i aute. Zamjena se očito svidjela Petersonu i bivšoj gospođi Kekich jer su nastavili živjeli zajedno i imaju četvero djece. Drugi par se nakon nekog vremena raspao, baš kao i prijateljstvo dvojice suigrača.

Najavljeno je da će Affleck igrati Petersena, a Damon nesretnog Kekicha. Scenarist ove sočne priče trebao bi biti Dave Mandel, poznat kao pisac serija 'Seinfeld' i 'Bez oduševljenja, molim'. Kao režiser se nudi Richard Linklater a vidjet ćemo što će ispasti iz ove bizarne priče iz života koja se može ekranizirati i kao sexy melodrama i kao crna komedija.

Komentari

Nema komentara.