Oni su uvijek cool - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Oni su uvijek cool

Oni su uvijek cool

Bruce Willis nije prestar za akciju, a Jim Carrey za igračke. The Rock tone u more, Hugh Jackman ganja duhove, a Kidman pjevanje.

s.p. 04.05.2009 0 komentara

Oni su uvijek cool

Bruce Willis je prošli mjesec napunio 54 godine, ali svejedno uglavnom prima ponude za akcijske uloge. U trileru 'Inventory' trebao bi igrati detektiva na tragu ubojice, a možda se pojavi i u 'Redu', gdje bi glumio bivšeg agenta koji se mora suprotstaviti vrhunski opremljenom plaćeniku koji prijeti njemu i njegovoj djevojci. Treća ponuda je za film  Antoinea Fuque, sniman prema stvarnim događajima, u kojem bi Willis igrao Grega Scarpu, doušnika FBI-a koji je djelovao u njujorškoj mafijaškoj obitelji Columbo.

Već smo vas podsjetili da je Jules Verne napisao klasik '20.000 milja pod morem' i javili da će ekranizaciju tog romana raditi redatelj znan kao McG. Sada je javljeno da je svoj potpis za nastup na filmu stavio Dwayne 'The Rock' Johnson kojeg baš i ne vidimo kao glumca za ozbiljnije uloge, ali vidjet ćemo - možda baš on ispadne upečatljivi kapetan Nemo.

Jim Carrey je novo ime na listi glumaca filma 'The Beaver'. Carrey je uskočio na film da bi zamijenio Stevea Carrella, a film se bavi proizvođačem igračaka koji postane opsjednut rukom igračke koja mu postaje bliska poput nekog ljudskog bića.

Nicole je već 'pustila glas' u Moulin Rougeu

Nicole Kidman će opet surađivati s Michaelom Cunninghamom, spisateljem koji je napisao oskarovske 'Sate'. Ovaj put Cunningham će pisati scenarij za biografiju pjevačice Dusty Springfield, a Kidman producira film i sebi dodjeljuje glavnu ulogu Dusty. Istovremeno se sprema konkurentski projekt u kojem će istu pjevačicu glumiti Kristin Chenoweth, pa čekamo da vidimo tko će prije dovršiti film.

Ben Stiller producira, ali ne znamo da li će i glumiti u filmu kojeg režira, humornoj drami 'Help Me Spread Goodness'. Priča se bavi čikaškim bankarom kojeg prevare u nigerijskoj internetskoj podvali, a film je najavljen i kao angažiran komentar na situaciju u Africi.

A Hugh Jackman će producirati i glumiti u 'Ghostopolisu', adaptaciji stripa o tipu koji radi za vladinu posebnu jedinicu za borbu protiv 'natprirodne imigracije'. Specijalci vraćaju duhove koji su upali natrag u Grad duhova, Ghostopolis. Kada slučajno u Ghostopolis biva poslan živi dječak, agent se udružuje s duhom (svoje bivše djevojke!) i odlazi u misiju vraćanja dječaka u svijet živih.

 

Komentari

Nema komentara.