Burza neobičnih uloga - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Burza neobičnih uloga

Burza neobičnih uloga

Angelina mijenja Toma Cruisea, J.J.Abrams snima film s potresom u glavnoj ulozi, a Freddyja Kruegera bi mogao glumiti - Billy Bob Thornton!

s.p. 12.08.2008 0 komentara

Burza neobičnih uloga

Angelina Jolie kao zamjena za Toma Cruisea? Bez brige, nije joj ponuđena uloga muškarca zbog koje bi trebalo prikriti njezinu ženstvenost, već cijeli film 'Edwin A. Salt' nakon ovog angažmana prelazi u ženski rod. Ovaj triler Phillipa Noycea zamišljen je kao triler o agentu CIA-e koji mora dokazati da nije ruski špijun poslan da ubije predsjednika. Nakon odlaska Toma Cruisea iz projekta, scenarist 'Ekvilibrija' Kurt Wimmer sada će morati potpuno prepraviti scenarij, pa vjerojatno možemo očekivati film naslovljen - 'Edwina'.

J.J. Abrams je postigao zaista ogromni uspjeh svojim 'Cloverfieldom', pa su se svi pitali može li napraviti neki nastavak priče o zagonetnom čudovištu. Čini se da je Abrams odustao od klasičnog 'Cloverfielda 2', pa će njegov sljedeći film katastrofe umjesto čudovišta u glavnoj ulozi imati - zemljotres. Scenarij će raditi David Seltzer koji je napisao 'Pretkazanje' iz 1976., a objavljeno je da film neće biti rimejk 'Zemljotresa' iz 1974., u kojem je glumio Charlton Heston. Abrams, po svom dobrom starom običaju, taji sve o projektu pa ćemo vidjeti da li će i ovaj put uspjeti iznenaditi publiku.

Jason Statham je stasit i mišićav poput pravog superheroja iz stripa.
Jason Statham je na nedavnoj strip-konvenciji u San Diegu izjavio da bi na filmu rado uskočio u kostim - Daredevila. Vodila se rasprava oko toga da li bi trebalo opet snimiti film o Daredevilu a Statham se javio kao dobrovoljac za naslovnu ulogu. U tome ga je podržao legendarni Frank Miller, stripaš koji je svojim inovacijama udahnuo novi život tom strip-junaku. Istina, razgovor je bio neformalan, ali nada za ovaj projekt postoji - ako Frank Miller postigne uspjeh svojim filmom 'The 'Spirit', mogao bi režirati sljedeće stripovske adaptacije po svojoj volji.

Sprema se rimejk 'Strave u Ulici brijestova', a čini se nevjerojatnim da producenti u ulozi Freddyja Kruegera ne bi željeli vidjeti Roberta Englunda. Ipak, kada su Englunda nedavno pitali hoće li opet zaigrati ulogu koja ga je proslavila, izjavio je da je nedavno čuo da bi ga kao Freddyja trebao zamijeniti - Billy Bob Thornton. Englund je izjavio da se ne protivi eventualnoj zamjeni i svjestan je da producenti planiraju potpuno obnoviti slavnu franšizu, a posebno preporučuje veći budžet za specijalne efekte. To će se sigurno i ostvariti, jer film će producirati kompanija bogatog Michaela Baya koji za ulogu Freddyja može po potrebi angažirati i - Ala Pacina...

Komentari

Nema komentara.