Kino raspored 2011. - zima - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Kino raspored 2011. - zima

Kino raspored 2011. - zima

Što nas očekuje u kinima iduće godine? Jedini donosimo kompletan raspored filmskih premijera, u četiri dijela!

s.p. 18.12.2010 0 komentara

Kino raspored 2011. - zima

6.1.2011

'Paranormalno 2' ('Paranormal Activity 2')
Nastavak nezavisnog hita koji je postao 'horor godine'. Nakon što posumnjaju da su imali provalu, obitelj unutar doma postavlja video nadzor. 

'Lov na vještice' ('Season of the Witch')
Herojski križar i njegov najbolji prijatelj vratili su se kući u svijet opustošen kugom, a crkveni poglavari su uvjereni kako je za pošast kriva djevojka koju su proglasili vješticom.

13.01.2011.

'Tekken'
Japansko-američka ekranizacija popularne akcijske igre prati mladića koji želi sudjelovati u borbenom turniru kako bi osvetio smrt majke. 

'Vrlo zapetljana priča' 3D ('Tangled')
Crtić u kojem se princeza Zlatokosa zaljubi u razbojnika kojeg vidi, pa odlazi za njim i napušta dvorac u kojem je provela cijeli život.

'Turist' ('The Tourist')
Triler Floriana Henckela von Donnersmarcka ('Život drugih'), priča o turistu Franku (Johnny Depp) koji u Italiji upoznaje lijepu Elisu (Angelina Jolie) i upada u mrežu intriga...


'Turist', trailer.

'Još jedna godina' ('Another Year')
Humorna drama Mikea Leigha o starom bračnom paru koji zadržava svoju radost iako je okružen manje-više nesretnim prijateljima, rođacima i kolegama. 

20.1.2011.

'2 sunčana dana' 
Drama Ognjena Sviličića o paru inozemnih turista koji ljetuje na Jadranu, no na odmoru im se događa incident...

'Poštena igra' ('Fair Game')
Drama Douga Limana rađena prema istinitoj priči o agentici CIA-e (Naomi Watts) koju izdaje - američka vlada!

'Green Hornet' 3D ('The Green Hornet')
Ekranizacija popularnog stripa o Brittu Reidu, dokonom milijunašu koji je danju bogati izdavač, a noću maskirani borac protiv zločina.

25.1.2011.

'Mr. Nice' 
Film prati životnu priču elitnog britanskog krijumčara droge Howarda Marksa (Rhys Ifans), njegov veličanstven uspjeh ali i pad. 

27.1.2011

'Crni labud' ('Black Swan')
Psihološki triler Darrena Aronofskog o balerini (Natalie Portman) koja se sprema za važnu premijeru i doživljava slom...

'Šutnja (ni)je zlato' ('The Dilemma')
Komedija o Ronnyju koji ugleda suprugu prijatelja Nickyja kako izlazi s drugim muškarcem, pa odlučuje otkriti što se tu zapravo događa.

'Medvjed Yogi'
('Yogi Bear')
Crtić u kojem se medvjed Yogi i Boo Boo udružuju sa svojim starim neprijateljem rendžerom Smithom kako bi spasili park Jellystone od zatvaranja.

'Bez imena' ('Sin Nombre')
Honduraska tinejdžerka zbližava se s ocem i planira početi živjeti u SAD-u.

03.02.2011.

'Kraljev govor' ('The King's Speech')
Kralj George VI (Colin Firth) preuzima dužnost u kriznom razdoblju pred početak Drugog svjetskog rata, a prvo mora - naučiti govoriti!

'Burleska' ('Burlesque')
Ali (Christina Aguilera) počinje raditi kao konobarica u klubu s burleskom kojeg vodi Tess (Cher), a uskoro joj se ukaže prilika da i sama pokaže kako zna pjevati i plesati... 

'Guliverova putovanja' 3D ('Gulliver's Travels') 
Suvremena obrada klasika Jonathana Swifta, Jack Black je pisac u usponu koji putuje brodom do Bermudskog trokuta i otkriva novi svijet.


'The Fighter', trailer.

'The Fighter'
Istinita priča o dvojici braće boksača koji zajedno treniraju za povijesni naslov i žele se iskupiti za grijehe iz prošlosti.

10.2.2011

'Gnomeo i Julija' 3D ('Gnomeo & Juliet')
Najveća ljubavna priča ikad ispričana...o vrtnim patuljcima! Shakespeareova bezvremenska priča smještena u najsmješnije moguće okruženje - vrt prepun patuljaka.

'Samo seks' ('No Strings Attached')
Lijepa doktorica (Natalie Portman) nema vremena za veze, pa s najboljim prijateljem (Ashton Kutcher) odlučuje upražnjavati 'samo seks', a onda se situacija zakomplicira!

'127 sati' ('127 Hours')
Uzbudljivi avanturistički triler o planinaru (James Franco) koji se bori za preživljavanje nakon što mu ruku prikliješti ogromni kamen u jednom zabitom kanjonu.

17.2.2011

'Biutiful
Drama Meksikanca Alejandra Gonzaleza Inarritua, priča o smrtno bolesnom šverceru (Javier Bardem) iz Barcelone koji se želi pobrinuti za svoju djecu.

'The Way Back'
Epska priča o preživljavanju, priča o sedam zatvorenika koji 1940. bježe iz sovjetskog gulaga, a nemaju puno šansi za spas.

'Ukradeni identitet' ('Unknown')
Dr. Martin Harris budi se u Berlinu nakon automobilske nesreće i otkriva kako ga supruga ne prepoznaje, drugi čovjek je preuzeo njegov identitet, a netko ga pokušava ubiti!

'Velika Mama: Kakav otac, takav sin' ('Big Mommas: Like Father, Like Son')
U trećem nastavku urnebesnog serijala agent FBI-a se zajedno sa svojim 17-godišnjim sinom Trentom prerušava kako bi upali u školu za djevojke gdje moraju pronaći misterioznog ubojicu.

24.2.2011

'Čovjek zvan Hrabrost' ('True Grit')
Braća Coen napravila su remake istoimenog westerna iz 1969. godine za kojeg je John Wayne osvojio svog jedinog Oscara za ulogu jednookog šerifa, a u ovoj verziji šerifa koji pomaže djevojci da nađe ubojice oca glumi - Jeff Bridges!

 
'Čovjek zvan Hrabrost', trailer.

'Put osvete' 3D ('Drive Angry')
Željan osvete, otac (Nicolas Cage) je u potjeri za ubojicom svoje kćeri i ostavlja brojna trupla duž autoputa.

'Gospodin Nitko' ('Mr. Nobody')
Futuristička drama o najstarijom čovjeku na svijetu (Jared Leto). Dobitnik nagrade publike na Europskim filmskim nagradama.

3.3.2011

'Ljubav i ostale droge' ('Love and Other Drugs')
Erotična humorna drama o farmaceutskom agentu (Jake Gyllenhaal) koji se spetlja s bolesnom curom (Anne Hathaway).

'Odjel za prilagodbu' ('The Adjustment Bureau')
David (Matt Damon) je ambiciozni političar koji se zaljubljuje u prekrasnu balerinu Elisu (Emily Blunt), ali onda shvaća da protiv sebe ima agenta Sudbine iz Odjela za prilagodbu koji će učiniti sve kako bi spriječio Davida i Elisu da završe zajedno.

'Rango'
Animirana priča o usamljenom kameleonu koji želi biti heroj, pa se pretvara da je odvjetnik i razotkriva urotu zbog koje gradu nestaje voda. 

10.3.2011

'I Mars treba mame' 3D ('Mars Needs Moms')
Marsovci posjećuju Zemlju i otimaju mamu dječaku Milu pod izgovorom da su Marsu mame potrebnije nego na Zemlji...

'Moja lažna žena' ('Just Go with It')
Plastični kirurg (Adam Sandler) boji se ući u ozbiljnu vezu pa svojoj mlađoj djevojci kaže da je zapravo oženjen i da ima djecu, a onda zamoli svoju kolegicu s posla (Jennifer Aniston) da sa svojom djecom glumi njegovu obitelj.

'Život poslije života' ('Hereafter')
Priča Clinta Eastwooda o troje ljudi koje je smrt dodirnula na različite načine - George komunicira s mrtvima, Marie doživi iskustvo kliničke smrti, a školarac Marcus izgubi blisku osobu i očajnički traži odgovore.

'Sanctum' 3D
Akcijski 3-D triler prati tim špiljskih podvodnih ronilaca u njihovoj borbi s pobješnjelom vodom, ubojitim terenom i panikom koja ih obuzima dok traže izlaz iz smrtonosne zamke.

'Away We Go'
Romantična humorna drama Sama Mendesa, priča o paru koji očekuje svoje prvo dijete i putuje Amerikom, tražeći savršeno mjesto u kojem će živjeti obitelj.

17.3.2011

'Invazija svijeta: Bitka Los Angeles' ('Battle: Los Angeles')
Michelle Rodriguez i Aaron Eckhart su glavni glumci u akcijskom SF-u o posebnom odredu marinaca koji dobiva zadatak da zaustavi invaziju izvanzemaljaca na Los Angeles.

'Nikad me ne ostavljaj' ('Never Let Me Go')
Ekranizacija istoimenog romana, priča o mladićima i djevojkama koji žive u internatu, a onda otkrivaju strašnu tajnu koja se tiče njihovih života.

 'Po jutru se dan poznaje' ('Morning Glory')
Producentica (Rachel McAdams) preuzima jutarnji program kojeg želi poboljšati i mora se osloniti na pomoć mrzovoljnog i umišljenog voditelja (Harrison Ford).

'Solomon Kane'
Plaćenik Solomon izbjegava siguran put u pakao pa se odriče nasilja, ali je prisiljen ponovno se boriti kako bi spasio ugroženu djevojku.

NAPOMENA: Ovo je okvirni raspored, datumi kino premijera u Hrvatskoj se stalno mijenjaju. Popis ne sadrži filmove za koje još nisu određeni datumi premijera, a filmove koji igraju u art-kinima najavit ćemo u zasebnom tekstu.

Komentari

Nema komentara.