Fantastična akcija i opasne ljepotice - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Fantastična akcija i opasne ljepotice

Fantastična akcija i opasne ljepotice

Megan Fox je cura od akcije, baš kao i Keira Knightley. Kevin Smith više nije bezobrazan, a Danny Boyle neće Bonda u svoju butigu.

s.p. 04.03.2009 0 komentara

Fantastična akcija i opasne ljepotice

Megan Fox redatelji vide isključivo kao ženu od akcije. Trebala bi glumiti u 'Jonah Hexu' redatelja Jimmyja Haywarda, gdje joj se nudi uloga naoružane ljepotice Leile. U Leilu se zaljubljuje Hex (Josh Brolin), lovac na ucjene koji naganja vudu majstora (John Malkovich) koji uz pomoć magije želi uskrnuti mrtve i tako 'osloboditi' Jug. Ovaj film po stripu DC-a trebao bi se početi snimati u travnju, u produkciji Akive Goldsmana. Megan će izgleda glumiti u još jednom stripovskom filmu, 'Fathomu' u kojem joj nude ulogu Aspen, mlade djevojke koja doznaje da je pripadnica posebne rase koja može kontrolirati vodu /naslovna/.

A bivša akcijska heroina br. 1., Keira Knightley, napušta korzete i odlazi u svijet SF-a. Glumit će u futurističkom trileru 'Never Let Me Go', u kojem će biti jedna od troje studenata koji odrastaju izolirani od ostatka svijeta, a onda shvate da su klonovi koje 'uzgajaju' da bi se dočepali njihovih organa. Redatelj je Mark Romanek, a na scenariju radi poznati pisac i scenarist Alex Garland.

'Never Let Me Go' snima se prema istoimenom romanu

Kevin Smith je uvijek radio komedije sa zanimljivim naslovima, ili je natjeravao Amy, ili se bavio Jayom i Silent Bobom. No, zamjeraju mu da je u naslov svog posljednjeg filma stavio riječ 'pornić' ('Zack i Miri rade pornić') pa je otjerao konzervativnu američku publiku. Izgleda da je zato izmijenjen naslov njegovog aktualnog projekta koji se trebao zvati 'A Couple of Dicks', što je naziv za par detektiva, ali i aluzija na par penisa. Naslov filma je izmijenjen u sterilno 'A Couple of Cops', pa ćemo vidjeti da li publiku može privući taj policijski naslov. Za Smitha je najvažnije da se na snimanju pojavi Bruce Willis koji je bar neka garancija za uspjeh ove komedije.

Najavili smo da će umjesto novog Batmana Christopher Nolan raditi SF prema vlastitom scenariju - 'Inception'. Vijest je da bi se kao glavni glumac trebao pojaviti Leonardo DiCaprio, a snimanje treba početi ove godine. Premijera se očekuje u bliskoj budućnosti - u ljeto 2010.

Britanski tabloid The Sun proširio je zanimljivu vijest da bi sljedećeg Bonda trebao režirati - Danny Boyle. No, njegova predstavnica za tisak izjavila je da je Boyle 'počašćen', ali ne namjerava snimati Bonda. Boyle je navodno izjavio da je uvijek uživao u gledanju Bondovih filmova, ali zaista nema u planu režiranje filma iz serijala. Očito, vijest iz Suna bila je - prava fantastika!

Komentari

Nema komentara.