Medvjedići i zombiji - Animirani
Home      Vijesti      Animirani      Medvjedići i zombiji

Medvjedići i zombiji

Mudri medo Yogi sprema se na veliki ekran, a njegov rođak Kung fu panda već vježba za nastavak. Za odrasle tu je Resident Evil.

s.p. 02.10.2008 0 komentara

Medvjedići i zombiji

Još jedan stari crtić iz kataloga Hanna-Barbere stiže na velika platna. Riječ je o Yogi Bearu, pametnom Medi koji se voli družiti sa svojim prijateljem Boo Boo-om i nadmudrivati sa čuvarom Jellystone Parka, rendžerom Smithom. Film će režirati Ash Brannon koji je zaslužan za 'Divlje valove', a na scenariju rade Joshua Sternin i Jeffrey Ventimilia koji su zajedno radili na mnogi humorističkim serijama - 'Lude 70-te', 'Simpsoni', 'Murphy Brown'. Očekuje se igrani film u kojem bi lik rendžera trebao glumiti glumac, a još treba vidjeti hoće li 'medeka' utjeloviti na filmu uz pomoć animacije ili lutkarskog rada.

DreamWorks Animation objavio je da se sprema nastavak priče o najborbenijoj pandi svih vremena - Kung fu pandi. 'Kung fu panda' je zaradila preko 600 milijuna dolara širom svijeta, pa nije iznenađenje da studio opet okuplja velike zvijezde koje su sinkronizirale prvi film. Jack Black je potvrdio da će ponoviti naslovnu ulogu, a očekuje se i da glas Tigrici opet da Angelina Jolie. Još traju pregovori s ostatkom ekipe (Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen), a režije se prihvaća Jennifer Yu Helson koja je u prvom filmu surađivala na animaciji. Premijera filma se najavljuje za 3. lipanj 2011., a i on će izići u - 3D-u.


Trailer za 'Resident Evil: Degeneration’.

Filmski serijal 'Resident Evil' je nastao prema videoigrici, a sada se vraća svojim 'crtanim' korijenima. Japanski producent Hiroyuki Kobayashi (koji stoji i iza igranog filma 'Resident Evil 2') priređuje 'Resident Evil: Degeneration', animiranu verziju ove SF horor akcije. Radnja priče odvija se sedam godina nakon što vlada uništi Raccoon City u pokušaju da izbriše smrtonosni virus koji pretvara ljude u zombije. Ipak, virus preživi i aktivira se na američkom aerodromu koji postane prepun zombija i ljudi koji pokušavaju preživjeti košmarnu situaciju. Zvuči zanimljivo, samo što ni u sinkronizaciji nema Mille Jovovich...

Komentari

Nema komentara.