Oscari 2012. - što nismo vidjeli? - Specials
Home      Specials      Oscari 2012. - što nismo vidjeli?

Oscari 2012. - što nismo vidjeli?

Tko glumi da je iznenađen nagradom, tko se potukao poslije Oscara, kome je virila bradavica i čija će se desna noga najviše pamtiti?

s.p. 28.02.2012 0 komentara

Oscari 2012. - što nismo vidjeli?

Završio je još jedan Oscar - najveći filmski šou na svijetu! Opći zaključak je da nije bilo velikih iznenađenja i scena za pamćenje.

Osim opasnog dekoltea Jennifer Lopez (Je li joj - ili nije, izvirila bradavica, pitanje je sad!), pamtit će se i neprirodna poza Angeline Jolie koja je stalno izbacivala desnu nogu iz haljine s izrezom pa su je na sceni čak oponašali - učinio je to scenarist Jim Rash koji je dobio Oscara za 'Nasljednike'.

Jim Rash oponaša pozu Angeline Jolie
Jim Rash oponaša pozu Angeline Jolie

Voditelj Billy Crystal vjerojatno je bio najsigurniji izbor za domaćina zabave koju priređuje ostarjelo članstvo Akademije, no u usporedbi s Rickyjem Gervaisom njegov nastup je bio prava 'kamilica'.

Zanimljivo je bilo vidjeti i prilog u kojem glumci govore o tome zašto vole filmove, no ne znamo tko je pozvao Adama Sandlera da sudjeluje u tom prilogu - on se baš ne može pohvaliti svojim ukusom za filmove!

Pas Uggie je dokazao da je prava zvijezda - nije imao tremu na još jednom nastupu pred mnoštvom ljudi te je motivirao neke da predlože da i životinje počnu dobivati Oscara za svoju izvedbu.

Sean Young se na kraju večeri nije imala čemu smijati
Sean Young se na kraju večeri nije imala čemu smijati

Za najveći skandal pobrinula se glumica Sean Young koja već dugo vremena ima problema s alkoholom, a sada je završila u pritvoru jer se sukobila sa zaštitarom koji je čuvao ulaz na Guvernerov bal koji se održava nakon dodjele Oscara.

Dobitnici su, kao i obično, izjavili da su bili ugodno iznenađeni, iako su svi očekivali njihovu pobjedu. Meryl Streep je izjavila da se osjećala kao da je prvi put na Oscarima, a francuski glumac Jean Dujardin najavio je da će nastaviti raditi u Francuskoj, ali je spreman napraviti - još jedan nijemi film u Americi! Hm, vidjet ćemo hoće li 'Umjetnik' pokrenuti novi trend nijemih filmova...

Komentari

Nema komentara.