Kratkiši u trci za animiranog Oscara - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Kratkiši u trci za animiranog Oscara

Kratkiši u trci za animiranog Oscara

Pogledajte filmove nominirane za Oscara u kategoriji najboljeg kratkometražnog animiranog filma.

s.p. 15.02.2013 0 komentara

Kratkiši u trci za animiranog Oscara

U sjeni dugometražnih igranih filmova su kratki animirani filmovi koji se također bore za Oscara, a mnogi su i bolji i zanimljiviji od svoje 'dugometražne braće'. Predstavljamo 5 nominiranih za Oscara u kategoriji kratkog animiranog filma:

1.'Maggie Simpson in The Longest Daycare', teaser

Junakinju ovog filma vjerojatno svi znate - Maggie Simpson! Najmlađa iz obitelji Simpson već ima i svoju neprijateljicu, a ovaj film ima i svoj vrlo kratki trailer za pamćenje.

2.'Head Over Heels', trailer

Priča o 'tipičnom' braku u kojem se supružnici više ni ne gledaju jer jedan živi dolje, a drugi doslovce - na stropu! Epilog filma - redatelju Timothyju Reckartu stalno prilaze ljudi i govore mu kako bi voljeli prikazati film svojem suprugu/supruzi.

3.'Fresh Guacamole', cijeli film

Evo najkraćeg filma s nominacijom za Oscara! Autor filma Adam Pesapane zna brzo ispričati priču jer je ispekao zanat snimajući reklame.

4.'Adam and Dog', trailer

Prije nego što je Adam sreo Evu, sreo je svog najboljeg prijatelja - psa! Hoće li s njim imati više sreće nego sa životnom družicom Evom?

5.'Paperman', cijeli film

Kratki crno-bijeli film bavi se pitanjem starim kao ljudska povijest - kako privući pažnju cure koja ti se sviđa? Odgovor smo znali još u osnovnoj školi - papirnati avioni!

Izvor: Entertainment Weekly

Komentari

Nema komentara.