Loši filmovi dobrih filmaša - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Loši filmovi dobrih filmaša

Loši filmovi dobrih filmaša

I aktualnim oskarovcima su se znali zalomiti loši filmovi - evo liste njihovih filmova s kojima se baš ne ponose!

s.p. 02.03.2013 0 komentara

Loši filmovi dobrih filmaša

Ang Lee i Jennifer Lawrence su upravo dobili Oscara, ali to ne znači da oni snimaju samo dobre filmove - neki od naslova iz njihove filmografije su tu samo radi boljeg salda na žiro računu. Evo primjera najgorih filmova svježih oskarovaca koje je izdvojio Gunaxin:

Ang Lee: 'Hulk'

Lee sada ima 2 Oscara, ali njegov 'Hulk' nije prošao ni kod publike ni kod kritike i pamtit će se uglavnom po lošim CGI efektima.

Ben Affleck: 'Gigli'

Ben Affleck nije dobio redateljskog Oscara, ali je kao producent praktički nagrađen i za režiju 'Arga'. U svojoj karijeri je imao dosta loših filmova u kojima je glumio, ali kao najveća katastrofa izdvaja se - 'Gigli'!

Daniel Day-Lewis: 'Devet'

Teško je naći loš film kod Daniela Day Lewisa, ali 'Devet' je jedan od onih filmova koje možete smatrati promašajem.

Jennifer Lawrence: 'Kuća na kraju ulice'

Prije uloge u hvaljenim i gledanim filmovima, Jennifer Lawrence je glumila i u ovom lošom hororcu. Tada se još nije znalo da će postati velika zvijezda pa je samo dobila tipičnu ulogu uplašene plavuše.

Christoph Waltz: 'Tri mušketira'

Nakon nastupa u Tarantinovim filmovima, Waltz je postao omiljeni negativac Hollywooda, no počeo je prihvaćati i nastupe u zaista lošim filmovima poput ovog.

Anne Hathaway: 'Havoc'

Nakon uloge lijepe princeze, Anne Hathaway je poželjela snimati filmove za odraslu publike, pa se 'zalomio' i ovaj film u kojem su najbolja stvar: gole scene Anne Hathaway!

Izvor: Gunaxin

Komentari

Nema komentara.