Slavni incidenti slavnih - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Slavni incidenti slavnih

Slavni incidenti slavnih

Bacanje telefona u glavu, psovanje, spoj sa queer prostitutkom, upadanje u dječji krevetić... Ludorije dostojne Hollywooda.

s.p. 04.02.2009 0 komentara

Slavni incidenti slavnih

Nije se samo Christian Bale osramotio u javnosti nakon što su mu popustili živci! Postoji ogromna lista slučajeva u kojima su nervozni, agresivni, depresivni, zatucani ili drogirani glumci izvodili gluposti koje bi mogle biti ekranizirane u nekoj drami ili komediji. Entertainment Weekly popisao ih je većinu, a mi prenosimo najzanimljivije:

Alec Baldwin skuplja Emmyje i Zlatne globuse za odlične TV nastupe, no ostalo je zabilježeno da je svojoj 11-godišnjoj kćerki ostavio telefonsku poruku u kojoj ju naziva 'malom svinjom' i par minuta joj drži prodiku što mu se nije javila na dogovoreni telefonski poziv. Reakcija javnosti nije bila isključivo negativna - neki su hvalili oca koji nije previše popustljiv prema svojoj djeci.


Alec Baldwin nekoliko minuta živčani na svoju kćer koju naziva 'malom svinjom'.

I Russell Crowe se može žestoko razljutiti kada mu telefonski poziv ne ispadne kako je planirao. Kada u hotelu u New Yorku nije uspio dobiti vezu s Australijom, naljutio se na službenika i bacio mu telefon u glavu. Kasnije se Russell ispričao u talk showu i rekao da je to 'najsramotnija stvar koju je napravio u životu', te priznao da je učinio nešto 'spektakularno glupo'.

Isaiah Washington, zvijezda 'Uvoda u anatomiju' nazvao je svog kolegu 'pederom'. Onda je odlučio sve negirati. Onda je ponovio isti izraz pred novinarima. I onda je upoznao novu riječ - otkaz.

Michael Richards je kao Kramer u Seinfeldu izgovarao šale iz scenarija, a kada je progovorio vlastitim mozgom - ispao je teški rasist. Barem mu suradnja sa židovskim komičarem Seinfeldom nije teško pala.


Michael Richards ('Kramer') snimljen u svojem rasističkom nastupu.

Margot Kidder poznata je kao 'cura od Supermana', ali u stvarnom živuti pokazala se kao žena od krvi i mesa. Upala je u tešku depresiju i policija ju je pronašla u nečijem vrtu nakon što je 4 dana lutala Los Angelesom, živjela s beskućnicima i skrivala se jer je vjerovala da ju bivši muž želi ubiti. Nakon psihijatrijskog liječenja je ozdravila, upozorava javnost na probleme duševnih bolesnika i nastavlja s glumom.

A Tom Cruise je žestoko protiv psihijatrije i bilo kakvih lijekova jer mu tako nalaže scijentologija. Osim incidenta kod Oprah, zapamćeno je i Tomovo gostovanje kod voditelja Matt Lauera, gdje je agresivno napadao psihijatre i osuđivao Brooke Shields što je uzimala antidepresive za vrijeme postporođajne depresije.


Tom Cruise kritizira psihijatriju i soli pamet Brooke Shields koja koristi lijekove.

Ah, Robert Downey Jr. nije učinio ništa spektakularno. Samo je zaspao kao beba. U kući svoga susjeda. U krevetu njegovog djeteta! Tamo je upao nepozvan i totalno ušlagiran, a zatvor poslije tog incidenta prisilio je Downeya na odvikavanje, nakon čega je njegova karijera uskrsnula.
 
Skandal s Eddiejem Murphyjem bio je takav da se nije znalo da li je gori incident - ili Murphyjeva isprika poslije. Murphyja je policija uhitila dok je u svom autu vozio transseksualnu prostitutku a njegova iprika bila je da je to bio 'čin milosrđa'. Ooo, daaa.

Toliko o ovoj listi, mada već stižu komentari da je popis incidenata nepotpun - gdje su skandali Britney Spears, Mela Gibsona, Davida Hasselhoffa, Hugha Granta? Ah, previše razularenih zvijezdi - i premalo prostora da ih se sve predstavi... 

Komentari

Nema komentara.