Christian Bale je jeb*ni psiho?! - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Christian Bale je jeb*ni psiho?!

Christian Bale je jeb*ni psiho?!

Incidentni Bale izazvao scenu na snimanju novog Terminatora. Verbalno (a umalo i fizički) se obrušio na snimatelja koji mu je upropastio scenu.

s.p. 03.02.2009 3 komentara

Christian Bale je jeb*ni psiho?!

Izgleda da je 'vitez tame' Christian Bale stvarno prešao na mračnu stranu. Prvo je bio u žiži javnosti kada je u srpnju prošle godine napao majku i sestru i završio na policiji, a sada je na Internet procurila snimka koja dokazuje da je prije par mjeseci na snimanju 'Terminatora Salvation' urlao na direktora fotografije i prijetio prekidom snimanja. Web stranica TMZ iznijela je u javnost audio snimku cijelog incidenta koju možete downlodati na linku ovdje.

Možete čuti kako Bale gotovo 4 minute bijesni i dere se na direktora fotografije Shanea Hurlbuta koji je slučajno ušao na set provjeriti osvjetljenje baš kada je Bale snimao. Bijesni Bale je 'oprao' jadnog snimatelja kojeg je nazvao amaterom i zaprijetio 'da će mu isprašiti jebeno dupe ako ne zašuti'.

Jadni redatelj McG se držao po strani kada ga je Bale pozvao u pomoć  ('Imaš li što reći ovom #*?'), a Bale je zatim najavio - 'ako se to ponovi, više neću raditi ako snimatelj bude i dalje zaposlen'. E sad, pošto produkcija takvog filma košta milijune i miljune, šefovi su poslali snimku incidenta kompaniji koja se bavi osiguranjem filma a sada je to izašlo i u medije. 


Na You Tubeu već je izašla glazbena remix verzija Baleovog 'nastupa'.

Bale i Hurlbut se još nisu oglasili, ali je jedan od članova ekipe, pomoćnik redatelja Bruce Franklin, izjavio da je Bale 'profesionalac koji je samo imao loš dan'. Kaže da se snimala vrlo emocionalna scena, Bale se 'intenzivno unio u lik', a onda je prekinut usred scene. Franklin tvrdi da se Bale nije tako ponašao cijeli dan, već je to bio samo 'trenutak koji je prošao'. Neki već primjećuju da je Bale bijesnio uz američki naglasak, pa se možda ipak samo previše identificira s likom. Dobro da nije glumio Jokera - možda bi i on kobno završio...

Ako vas zanima što je na kraju ispalo od snimanja posljednjeg Terminatora, na ovom linku su fotografije sa seta - bez Balea koji se dere. Uskoro dolazi i taj film u kojem se 'Bale intenzivno unio u lik', a u međuvremenu ćemo javiti ako bude nekih novosti. Recimo, ako 'Batman' završi na psihoterapiji kontrole bijesa... 

Komentari
A: citadel 07.02.2009 Pogledaj profil

poslušao sam snimku i zbilja imam dojam da je bale nasilna osoba. Tip se četiri čitave minute dere na direktora fotografije koji je jedva riječ prozborio. Inaće, ne bih rekao da je fotograf napravio neku veliku grešku i da nije zaslužio višeminutno verbalno zlostavljanje. Mislim da Bale treba kontaktirati psihologa, jer za ovaj film dobiva milijune dolara, i ako je normalan nebi se tužio ni da fotograf piša po njemu. Izgleda da 'američki psiho' se poistovječiva sa samim sobom i da zbilja ima nekih 'demona' u sebi koje mora istjerati. Izgleda da ga je slava Batmana učinila previše napuhanim i da čovjek umišlja da je opće važan i da od silnoga ega ne zna što će od sebe pa se iskaljiva na ljudima. Već je otprije poznat po ovakvim stvarima pa me to ne čudi.
Inaće, meni je on vrlo drag glumac.

A: krele21 05.02.2009 Pogledaj profil

njalakse je pljuvati po nekom

A: zoka86 05.02.2009 Pogledaj profil

on je meni idol,jedva cekam da pogledam film