Tko se neće seksati na filmu - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Tko se neće seksati na filmu

Tko se neće seksati na filmu

Reese Whiterspoon je prečedna, a Nicole Kidman je pretrudna za filmsko hopa-cupa. Ipak, ako se Reese pomiri s Vinceom, a Nicole nađu zamjenu...

s.p. 09.01.2008 0 komentara

Tko se neće seksati na filmu

Reese Whiterspoon uvijek izgleda kao dama (iz Harvarda!), pa je kao takva odbila seks s Vinceom Vaughnom! Vince i Reese zajedno snimaju komediju 'Four Christmases', a izgleda da se baš ne slažu najbolje. Reese je inače perfekcionistica koja je uvijek točna i voli uvježbavati svoju scenu, a Vince je bećar koji više voli improvizaciju nego naporni rad.

U ovoj romantičnoj komediji glume nedavno vjenčani par koji za Božić odlaziti posjetiti roditelje, a oboje imaju razvedene starce – dakle, to je 4 domaćinstava za posjetiti i 1 dobra postavka za komediju. Ipak, u filmu postoji i jedna 'prljava', ali i zabavna scena seksa, no Reese ju navodno ne želi snimati – osobito ne s Vinceom. O njihovim razmiricama zadnju riječ bi trebali imati oni koji odlučuju u američkom filmu – producenti, ali producenti ovog filma su i Reese i Vince, tako da ništa od toga.

Trudna, sretna i nezaposlena

A iako ispočetka to nije htjela potvrditi, Nicole Kidman je napokon trudna, pa više i nije spremna na svakodnevnu stresnu glumu i ekzibicionističke scene. Zbog toga je otkazala snimanje filma 'The Reader', rađen prema nagrađivanom romanu Bernharda Schlinka o muškarcu koji nakon Drugog svjetskog razta saznaje da je žena u koju je zaljubljen bila SS-ovka i čuvarica u Auschwitzu! Nicole je sigurno žalosna zbog prekida jer je trebala surađivati s ekipom koja ju je proslavila. Naime, scenarističku adaptaciju 'The Readera' radi David Hare, za kojeg se Nicole drage volje već skinula uživo - u kazalištu, za njegovu kultnu dramu 'Blue Room'. Zatim je Hare scenaristički adaptirao 'Sate' za koje je 2003. Kidman dobila Oscara, a režirao ih je baš Stephen Daldry, koji režira i 'The Readera'.

Zamijeniti će je Kate Winslet, koja je inače i bila prvi izbor za glavnu glumicu, ali je bila zauzeta snimanjem 'Revolutionary Roada' u kojem ima sexy ljubavne scene sa starim partnerom - Leom DiCapriom. I dok Kidman nosi svoju prvu trudnuću, Kate Winslet je već porodila dvoje djece, odradila pauze, a spremna je snimati i erotske scene nakon trudnoće - sjetite se samo 'Male djece'. A vjerujemo i da će biti zadovoljna svojim filmskim partnerom, sve su glumice dosad bile zadovoljne s 'izvedbom' šarmantnog Ralpha Fiennesa.

Komentari

Nema komentara.