Rode i prstenje - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Rode i prstenje

Rode i prstenje

Halle Berry je trudna, Nicole Kidman je pobacila i tajno se zaručila, a Spidermen Tobey McGuire ispleo bračnu mrežu. E pa, mašala! 

z.m. 05.09.2007 0 komentara

Rode i prstenje

Samozatajna Nicole Kidman napokon je u intervjuu za Vanity Fair otkrila neke sočne detelje iz svog naizgled vrlo dosadnog 10-godišnjeg suživota s Tomom Cruiseom. Nedugo nakon udaje za njega ostala je u drugom stanju, ali kako kaže 'vrlo brzo smo izgubili bebu i to je bilo vrlo traumatično'. Nakon toga posvojili su prvo dijete, Isabellu, a kasnije i sina Connora. Priznala je i da su joj filmski agenti prorekli da će udajom za Cruisea pokopati svoju karijeru, što ju je zgranulo: 'Halo?! Zaljubljena sam i nije me briga ako time činim magareću uslugu svojoj karijeri, radije bi bila udana i imala djecu.' Ipak, agenti su bili u pravu - karijera joj je procvala tek nakon razvoda. 2002. dobila je Oscara za ulogu u 'Satima', ali to nije bilo sretno razdoblje: 'Ok, gle, sjedim na hotelskom krevetu u ovoj velikoj haljini s Oscarom u ruci i još uvijek nemam život – što nije u redu sa mnom?'  

Možda se upravo zbog toga odlučila za tajne zaruke s osobom čije ime u intervjuu nije željela otkriti, ali mediji špekuliraju da se radilo o srcolomcu Lennyu Kravitzu. Zaruke su prekinute, jer stvar jednostavno nije štimala: 'Ja se zaručim i udam – to je moj način. Ne želim izlaziti. Zanima me duboka, duboka povezanost'. Zanimljiv pristup. Duboku povzanost je valjda našla sa sadašnjim suprugom, pjevačem Keithom Urbanom s kojim je u braku godinu dana (od kojih je on dobar dio proveo na odvikavanju od alkohola) i s kojim se nada imati biološku djecu.  

Halle i Gabriel

Dok Nicole čezne za bebom, nekima 'te stvari' puno lakše polaze za rukom. Dobro, ne baš za rukom, ali... uglavnom, Halle Berry je u blaženom stanju! Trudna je tri blagoslovljena mjeseca, a sretni tatica je model Gabriel Aubry koji je od nje mlađi 10 godina. Želimo joj više sreće s njim nego s bivšim mužem, Ericom Benetom, koji je bio ovisan o seksu, ali djece nisu imali.        

Sretna obitelj Spiderman

Nadamo se da novopečena supruga Tobeya Maguirea nema nikakvu skrivenu ovisnost i šaljemo srdačne čestitke na sklapanju braka. Jennifer Meyer i Spiderman Tobey vjenčali su se na Havajima, a moglo bi se reći da se Tobey dobro priženio jer je Jennifer kćer Rona Meyera, predsjednika Universal Studia. Par je zajedno od 2003. godine, a u međuvremenu ih je već je posjetila roda (ili pauk bebonoša?) koja im je podarila djevojčicu Ruby.

Komentari

Nema komentara.