Trip Parker i Acid Stone u zagrljaju baba droge - Hot Spot
Home      Vijesti      Hot Spot      Trip Parker i Acid Stone u zagrljaju baba droge

Trip Parker i Acid Stone u zagrljaju baba droge

South Parkovci FHM-u priznali sve o 'drag' incidentu s crvenog oskarovskog tepiha 2000. 'Malo smo tripovali, učinilo nam se kao idealna prilika!.

p.h. 05.10.2006 0 komentara

Trip Parker i Acid Stone u zagrljaju baba droge

Trey Parker i Matt Stone, ponajbolji luđaci svjetske animacije, dozvolite slobodniji izraz, čiji animirani serijal 'South Park' uskoro slavi 10. rođendan, otkrili su američkom FHM-u zašto su na dodjeli Oscara 2000. tako blistali.

Prisjetimo se, Matt je za tu priliku odjenuo roza svilenu opravu a la Gwyneth Paltrow, a Trey je odabrao duboko dekoltiranu zelenu halju koju je netom prije dodjele isfurala J. Lo (i u nas Vlatka Pokos), šljašteće otrovno zelene gaće i srebrne japanke. No, ne radi se o robici. Onaj posebni finalni touch postigli su pomoću droge.

'Uzeli smo LSD i odtripovali. Učinilo nam se kao prava prilika: Uzmi LSD i zakorači na tepih u haljini', povjerio se Matt u intervjuu i dodao kako je od tad 'čist'.

Kao i uvijek šturi Stone nije otkrio kako dodjela prestižnih nagrada izgleda u halucinaciji: je li mu troglavi Jack Nicholson gurao ruke pod suknju, je li glava Brooke Shields kocka ili kvadar, je li Tom Cruise visok, pretvara li se crveni tepih u leteći ćilim...

Tako puno pitanja, a tako malo odgovora, kao i uvijek, kad su Parker i Stone na tapetu.

Komentari

Nema komentara.