South Park ratuje sa svima! - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      South Park ratuje sa svima!

South Park ratuje sa svima!

Southparkovci su dogurali do dvjesto epizoda, a u međuvremenu su zaratili s toliko zvijezda da će na kraju održati i masovni obračun!

s.p. 13.04.2010 0 komentara

South Park ratuje sa svima!

Za epizodu br. 200 'South Park' sprema eksluzivno gostovanje brojnih celebova! Epizoda 'Our Day Has Come!' imat će premijeru sutra na Comedy Centralu, a bavi se temom uvrijeđenih slavnih faca. U gotovo svakoj od dosadašnjih epizoda kreatori 'South Parka' Matt Stone i Trey Parker sprdali su se na račun brojnih glumaca i pjevača - Toma Cruisea, Michaela Jacksona i sl. E, sada će svi oni 'uzvratiti udarac' i u jubilarnoj epizodi planiraju podnijeti kolektivnu tužbu protiv 'South Parka'.


Kreatori 'South Parka' Matt Stone i Trey Parker govore o 200. epizodi.

Stone i Parker su priznali da brojne zvijezde rade pritiske zbog šala na njihov račun, a sada je dodatna 'prijetnja' i pojavljivanje proroka Muhameda u seriji. Southparkovci su već i prije objave kontroverznih danskih karikatura prikazali Muhameda, i to u epizodi 'Best Friends Forever' u kojoj Isus predstavlja svoje prijatelje i pomoćnike. Tate 'South Parka' izjavili su se da neće podvrći autocenzuri, pa možemo očekivati još njihovih kontroverznih crtića.


Trailer za 'Real South Park'.

A za one koji se pitaju kako bi izgledao 'South Park' u igranoj verziji, evo odgovora! Riječ je o reklami nizozemskog Comedy Centrala koja najavljuje 'Stvarni South Park' s klincima u ulogama Stana, Cartmana i ostalih junaka. Isječak izgleda i zvuči dosta loše, no sve je puno jasnije kada se sazna da je 'emitiranje' tog serijala trebalo početi - 1. aprila! Bogu hvala, samo je jedan 'South Park'!

Komentari

Nema komentara.