Coppolin filmić na Amazonu - Kratki
Home      Vijesti      Filmski      Kratki      Coppolin filmić na Amazonu

Coppolin filmić na Amazonu

Čuveni redatelj Francis Ford Coppola je producirao 15-minutni film o svom uratku iz 1982. godine 'One from the Heart', koji je 'restauriran' za DVD izdanje.

06.02.2004 0 komentara

Coppolin filmić na Amazonu

Filmić se može pogledati na Amazonovoj stranici, a u Coppolinoj izjavi stoji da se nada da će filmić poništiti loše kritike koje su izvorno uništile film.

'Čini mi se da je prikladno iskoristiti prednosti koje nam pruža moderna tehnologija koja nam je danas dostpuna. Nadam se da će pomoću Interneta i Amazonove stranice film konačno naći put do publike.' - rekao je Coppola.

Coppola je za DVD izdanje (objavljeno prošlog tjedna) preradio neke dijelove filma, a 'bonus materijala' ima na bacanje - čak šest sati.

Nastassja Kinski

'One From the Heart' je ljubavni film o Frannie i Hanku. Frannie mašta i žudi za svim i svačim, dok je Hank čvrsto na zemlji. Nakon pet godina, njihova veza dolazi u krizu, a oboje nalaze drugog/u. Jedan je od najosobnijih Coppolinih uradaka, a glavne uloge su podijelili Teri Garr, Frederic Forrest, Raul Julia i Nastassja Kinski.

O radnji filma nećemo više. Ali moramo reći da se u ovom filmu Coppola najviše približava romantičnom mjuziklu u brodvejskom stilu. No, kad vam ljubavnu priču servira redatelj 'Kuma' i 'Apokalipse dana', ne očekujte samo srčeka i cvijeće.

www.onefromtheheartmovie.com

Komentari

Nema komentara.