Vrući i friški - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Vrući i friški

Vrući i friški

Novopečenom ljubavnom latino paru Jennifer Lopez i Marcu Anthonyu u tulumarenju su se pridružili Naomi Campbell i Tommy Lee.

12.03.2004 0 komentara

Vrući i friški

U Miamiju na Floridi bilo je veselo proteklih par dana. Ako su očevici dobro vidjeli i ako je za vjerovati IMDB-u. J.Lo., najvećo…ovaj, najskupljoj guzi Latinske amerike i Marcu Anthonyu, najnižem grlu s iste lokacije, cvatu ružice u njihovoj najnovijoj romansi. Glazbena suradnja (na njenom posljednjem albumu otpjevali su znakovitu 'No Me Ames') zbližila je ih je i na privatnom planu.

U noćnom klubu Mynt, par je viđen kako dijeli stol s još jednim nedavno sparenim dvojcem - supermodelom Naomi Campbell i rokerom Tommy Leejem (poznat i kao bivši suprug Pamele Anderson). Ovaj drugi par se cijelu noć žnjarao što nije nimalo smetalo pjevačkom dvojcu koji se čedno držao za ruke i milo pogledavao.

I Lopez i Anthony nedavno su prekinuli dugotrajne veze, ona sa Benom Affleckom (jel postoji itko tko to još ne zna?), a on se rastao od supruge. E da, na istoj se lokaciji zatekla i Paris Hilton sa svojim 'Backstreet Boyem' Nickom Carterom, ali who cares?.

Komentari

Nema komentara.