J.Lo se udala - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      J.Lo se udala

J.Lo se udala

Najstrastvenija američka udavača napokon je nekome rekla 'da'. Ona i pjevač Marc Anthony obavili su to u tajnosti njenoga doma i na tome smo im neizmjerno zahvalni.

07.06.2004 0 komentara

J.Lo se udala

Još nam zuji u glavi od višemjesečnog novinskog rastezanja njezinih zaruka i svadbenih planova s bivšim dečkom Benom Affleckom. Usprkos svim idiličnim prognozama, par se razišao početkom ove godine, a Jennifer je brzo pohitala tražiti utjehu u zagraljaju bivšeg dečka, latino zvijezde Marca Anthonya. Ni on nije gubio vrijeme, pa se prošli tjedan na brzinu razveo od Dayanare Torres, bivše Miss Universe s kojom je bio u braku četiri godine i s kojom ima troje djece.
 
Američki tabloid US Weekly objavio je da se par vjenčao u subotu u mladenkinoj raskošnoj vili na Beverly Hillsu. Obavili su to pred četrdesetak uzvakika koji nisu ni znali da će prisustvovati vjenčanju. Naime, u pozivnici je samo pisalo da će par prirediti 'prekrasnu popodnevnu zabavu'.

33-godišnja mladenka i njezin godinu dana stariji odabranik bili su oboje odjeveni u bijelo. Jennifer je do oltara došetala po sagu od ružinih latica, pratio ju je otac David, a gudački kvartet je svirao Vivaldijeva 'Četiri godišnja doba'. Vjenčanica joj je bila izrađena od čipke, a nosila je i nakit vrijedan 200 tisuća dolara. Nakon ceremonije, kada su utihnuli gudači, za glazbu i 'štimung' pobrinuo se Ricky Martin.

Ovo je za Lopez treći brak – dosada je bila udana za Ojania Nou i svog plesača Chrisa Judda. Veza s Affleckom došla je samo do zaručničkog prstena kojeg mu je nedavno vratila. Veliki ružičasti dijamant na njenoj ruci tada je zamijenio još veći kojeg joj je poklonio Anthony. On se novinarima pohvalio kako će njegovoj dragoj novi bezbojni dijamant pristajati uz svaku odjeću, za razliku od Affleckovog. Vrlo ukusno, nema šta.

Komentari

Nema komentara.