Ta vruća krvca latinska - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Ta vruća krvca latinska

Ta vruća krvca latinska

Aj! Mi madre! Ke linda mučača! Oj, muerta… Ili tako nešto slično spikati će upareni Banderas i Lopezova u nezavisnom trileru 'Bordertown'. Mjesto radnje: Mehiko.

m.n. 27.04.2005 0 komentara

Ta vruća krvca latinska

Iako se može reći da su naklapanja o punokrvnim latino-loverima i temperamentnim im partnericama na razini stereotipa, uvijek nam ostaje ona stara – stereotipi se ipak temelje na nekim realnim pojavama. Punokrvni i latino iz ove priče su Antonio Banderas i Jennifer Lopez, koji će svoje snage ukrstiti za potrebe indie filma 'Bordertown'.

To je njihova prva suradnja, a dok je Banderasu ovaj projekt samo nastavak okupacije svojim korijenima, Lopezovoj je nakon žabokrečine u glazbenoj pa i inoj karijeri, mogućnost da se pokuša vratiti u velikom stilu.

Priča je smještena na predvidljivu poziciju - američko-meksičku granicu gdje se događaju serije neobjašnjenih i brutalnih ubojstava. Kako je policija nemoćna u rješavanju zločina, misteriju pokušava razriješiti Lauren, novinarka Chicago Sentinela. Jenny from the Block će se igrati novinarke, dok će Banderasa kačiti neka macho pozicija – iako nije navedeno, kladimo se da će biti ili ili - policajac ili ubojica.

Režije 'Bordertowna' prihvatio se stari poznanik J-Lo, Gregory Nava koji stoji iza biografskog filma 'Selena', dok je financijsku konstrukciju u potpunosti zatvorio Mobius Entertainment (šuška se da je riječ o cifri od 20 milijuna). Snimat će se na već viđenim lokacijama Meksika, a produkcija kreće početkom sljedećeg tjedna.
Komentari

Nema komentara.