Muke po Vuittonu i Pradi - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Muke po Vuittonu i Pradi

Muke po Vuittonu i Pradi

Modni dizajneri imali su najbolju namjeru Christinu Ricci i Gaela Garciu Bernala odjenuti u svoje krpice, ali pokazalo se da to i nije tako jednostavan zadatak.

06.07.2004 0 komentara

Muke po Vuittonu i Pradi

Za glumačke zvijezde najobičniji šoping predstavlja pravu noćnu moru. U koju god trgovinu ušli svi zure u njih, prodavači im se bolno uvlače u gu… ne bi li izgrebali autogram i ispeglali im kartice, a horde obožavatelja i paparazza zalijepe se za izlog. Aaaahh, šmrc, nije li to tužno?

Njima su uskraćene sve blagodati šopinga u kojima uživaju obični smrtnici - smrdljive kabine, gužve na blagajnama, prodavačice koje proživljavaju ekstatične trenutke PMS-a ili klimakterija… No, za utjehu im služe vrhunski svjetski modni kreatori koji ih praktički mole da prošetaju neku njihovu krpicu. Dapače, za tu 'uslugu' spremni su im i masno platiti. Prava jagma oko slavnih faca nastaje pred dodjele raznih nagrada, a ostatak godine modne kuće grebu se oko poznatih koji će biti njihova 'zaštitna lica'.

Suradnja J.Lo i Vuittona nije potrajala zbog njezine velike... ne, ne stražnjice, nego pohlepe

Louis Vuitton, poznati modni brand, odlučio je angažirati nekoliko 'elegantnih mladih glumica' koje će na sebe nabaciti njihovu šik odjeću. Scarlett Johansson i Chloe Sevigny grijati će Vuittonova jesensko-zimska kolekcija, a toplije oko srca će im zasigurno biti i zbog 500 000 dolara koje će dobiti za taj poslić. Kao treća glumica odabrana je Christina Ricci, ali čini se da Vuittonovci nisu zadovoljni njenim reklamnim fotkama. Još se nisu odlučili da li će je škartati ili će se reprizirati foto-session. Hm, znači li to da će njoj dvostruko platiti za dva snimanja?

Posljednja glumica koju je uposlio Vuitton bila je Jennifer Lopez, ali ubrzo su zažalili taj poslovni potez. Naime, gospodična ih je odlučila dobro izmusti – tražila je na poklon sve njihove ekskluzivne kolekcije, a nije joj bilo strano ni pojaviti se u Vuittonovom butiku, pokupiti stvari s polica i odšetati uz ispriku: 'Kuća časti'.    

Maggie ekskluzivno za Miu Miu

Dok se holivudske curke otimaju za sudjelovanje u nekoj modnoj kampanji, holivudskim dečkima to i nije jako privlačan sport. Barem ako je za suditi na primjeru mladog Gaela Garcie Bernala, zvijezde Almodovarovog 'Bad Educationa' i biografskog filma o Che Guevari. Bernalu je Prada ponudila da postane njihov zaštitni ljepotan, ali on ih je glatko odbio. Još im se pritom drznuo dobaciti kako on, zapravo 'mrzi modu'. Ah, što reći – dečko se valjda još nije uklopio u potrošačko društvo.

Pradinu ponudu nakon njega su objeručke prihvatili još mladi Jamie Bell ('Billy Elliot') i Maggie Gyllenhaal ('Osmijeh Mona Lise', 'Tajnica') koji će bez problema prezentirati zimsku kolekciju Miu Miu. Oni vole modu, vole se slikati, vole Pradu, a vole i pare. Ukratko rečeno – vole sve što vole mladi!

Komentari

Nema komentara.