I za kraj... još jedna katastrofa! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      I za kraj... još jedna katastrofa!

I za kraj... još jedna katastrofa!

Britanska premijera drugog filma kojeg je zajednički snimio duo Lopez-Affleck završila je kao i njihova veza – katastrofalno.

04.06.2004 0 komentara

I za kraj... još jedna katastrofa!

Romantična drama 'Jersey Girl' premijerno je prikazana u Londonu, a taj društveni događaj eskivirale su sve zvijezde koje su prvotno najavile dolazak. Usamljeno je djelovao redatelj Kevin Smith uz kojega je, od cijele glumačke ekipe, bila jedino mala Raquel Castro koja glumi Affleckovu kćerkicu.

Organizatori su sramotne izostanke glavnih glumaca pokušali zamaskirati raznim ispričnicama.Afflecka je, navodno, prikovan za krevet zbog bronhitisa, mada je vjerojatnije da se sam dobrovoljno prikovao za neki pokeraški stol u Las Vegasu. Jennifer Lopez je opravdala izostanak rekavši kako je još previše boli mogućnost da se sretne s bivšim zaručnikom. Liv Tyler je bila mnogo manje patetična i jednostavno rekla kako ju boli grlo.

U filmu Affleck glumi udovca Ollia Trinkea koji je nakon smrti voljene supruge (Lopez) prisiljen samostalno odgajati njihovu malu kćer. Ipak, roditeljske obaveze i korota za suprugom ne sprečavaju ga da se zaljubi u lik kojeg tumači Liv Tyler.

Američka premijera prošla je u podjednako komornoj atmosferi, jer je kritika film uzela na zub zbog Afflecka i Lopezove koji su se nakupili Zlatnih malina za svoj prvi zajednički film 'Gigli'. Jedini plus cijelom filmu je redatelj Kevin Smith koji je dosada nizao uspjehe komedijama poput 'Proganjajući Amy', 'Dogme' i 'Jaya i Silent Boba'. Čak je i on sam kapitulirao pod pritiskom javnosti i priznao kako je razočaran (ne)uspjehom 'Jersy Girl'.

Komentari

Nema komentara.