Karijerist Jude Law - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Karijerist Jude Law

Karijerist Jude Law

Nestašni otac troje djece, Jude Law se na snimanju filma 'Closer' navodno se zbližio s kolegicom Natalie Portman.

12.03.2004 0 komentara

Karijerist Jude Law

Navodna afera potakla je već poznate priče o raspadu njegove veze s glumicom Siennom Miller, prenosi IMDB. Jude je sreo Natalie na snimanju 'Cold Mountaina', za kojeg je i dobio nominaciju za ovogodišnjeg Oscara. Ipak, tada se još oporavljao od razvoda sa suprugom Sadie Frost (majkom ono troje djece s početka teksta) pa između njih dvoje nisu frcale nikakve iskre. Takva atmosfera potrajala je samo do prvog slijedećeg zajedničkog filma.

U 'Closeru', Jude i Natalie glume ljubavni par, a na setu su postali 'dobri prijatelji'. Jedan Judeov prijatelj otkrio je zanimljiv podatak da se glumac pri odabiru djevojaka vodi njihovom važnošću u Hollywoodu. U tim je krugovima Natalie ipak poznatija nego relativno anonimna bivša manekenka Siena koja je svoju prvu veću ulogu imala u 'Alfiu' gdje je i upoznala Judea. Hm, zanimljivi kriteriji…

Glumac se povjerio frendovima kako je Natalie za njega pravo osvježenje. Ona je u vezi sa Meksikancem Gaelom Garciom Bernalom, ali je novinarima također nahvalila Judea: 'Prekrasan je. Mogu primjetiti kad je netko zaista iskren prema meni i kad se netko pretvara samo zato što sam glumica.' Oookeeej, samo se ti zavaravaj.

Komentari

Nema komentara.