Kome pusa, kome pljuska! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Kome pusa, kome pljuska!

Kome pusa, kome pljuska!

U igri su dva para. Jedan je nekoć aktualan Portman&Bernal, a dugi ponovo aktualan Miller&Law. Tko je dobio pusu, a tko 'pljusku', čitaj u nastavku.

filmski.net 23.11.2005 0 komentara

Kome pusa, kome pljuska!

Krenimo sa romantičnom pričom o dragim, slatkim, lijepim i dobrim glumcima po imenu Natalie Portman i Gael Garcia Bernal. Dvoje mladih voljelo se dvije godine, ali vezu prekidoše u prošlogodišnjem svibnju. Otada lutaše bijelim svijetom usamljenih srdaca, snimajući filmove, ali novu ljubavnu sreću ne nađoše. Meksikanac džepnog formata, Gael, koji je postao velika zvijezda nakon filmova 'Y Tu Mama Tambien' i 'Morotcycle Diaries', partijao je posvuda, pa tako i nakon dodjele BAFTA nagrada početkom godine u Londonu, gdje je viđen sa Siennom Miller, što mu je priskrbilo epitet suknjolovca i uvrstilo ga na listu poželjnih neženja.

Nastavak priče dogodio se u ponedjeljak, na jednoj  zabavi, opet u Londonu. Natalie i Gael, ugledavši se, nisu mogli smiriti ubrzane kucaje srdaca i odmah su počeli prisno gugutati uz kanapee, plesati čiik tu čiik, a Gael nije štedio komplimente o njenoj ljepoti. Izgledali su kao pravi par, kao da nikada nisu ni prekidali. Shvatili su da su ipak da stvoreni su oni jedno za drugo.

Vratimo se mi na spomenutu Siennu Miller, koja se nakon mnogih peripetija vratila u šake Judea Lawa. S obzirom kako se ovaj ponovo-par ponaša, njihova budućnost ne izgleda baš tako ružičasto. Krenuli oni istog tog ponedjeljka na večeru u njujorški restoran Freemans. Još nije niti stiglo glavno jelo, a već su se isposvađali ispred svih gostiju, da je Sienna briznula u plač, i furiozno istrčala van kako bi uhvatila svježeg zraka i smirila se dimom cigarete.

Nova fajt epizoda odigrala se ponovo, već jučer ispred restorana Balthazar (ne tog, nego onog u New Yorku!). Izvještaj New York Posta kaže da su se na uglu ulice svađali, vrištali: da ti p*s m**er! i kur*etino je**a! jeb* se! i da***da te vo*a odn**ela! Jude je toliko popiz*io da joj je još jednom viknuo da nek se jeb*, okrenuo se i odmaglio. Jadnica Sienna ostala je stajati na kiši,... čekajući ga da se okrene,.... ali on se vratio nije. Na kraju se sklonila u Balthazar, da barem ne kisne....

Komentari

Nema komentara.