Jude Law je otac djeteta Kate Moss? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Jude Law je otac djeteta Kate Moss?

Jude Law je otac djeteta Kate Moss?

Nestašni je seksomanijak Jude Law obio mnogo više postelja nego što se to mislilo. Nakon kokainske afere Kate Moss, pripisuje mu se njezina djevojčica Lila.

m.n. 05.10.2005 0 komentara

Jude Law je otac djeteta Kate Moss?

On potentan, muževan i uvijek spreman, ona pomalo grogi, pospana, osutna i nekoncentrirana... Savršena kombinacija za svršenu priliku, za predobar ulet… Sad kad u uhu imate bubu, dužnost nam je obavijestiti vas da Londonom kolaju glasine da je trogodišnja kćerka Kate Moss ustvari plod strastvene noći manekenke i Judea Lawa čije su nam raznolike playboyske sposobnosti i apetiti već poznati.

Iako se do sad mislilo da je mala plavokosa Lila Grace kćer Kateinog bivšeg dečka Jeffersona Hacka, urednika Another Man i Another Magazinea, kompanije Dazed and Confused, čini se da se i Kate swingala te bangala s Lawovima. Naime, Katica je dobra (ako ne i najbolja) frendica Judeove bivše žene Sadie Frost, pa je vrlo vjerojatno da je i ona bila uključena u orgijanje i grozomornu smjenu ljudi kroz postelju Lawovih. Da je grupnjaka s Mossicom i Lawom bilo, pomalo nagovješta i plava kosica slatke Lile Grace, a mogle bi joj se pripisati i Judeove crte lica.

Cijela je stvar isplivala na vidjelo nakon Kateinog pretjerivanja s drogama te prekida ugovora s tvrtkama Blueberry i H&M zbog čega je, na kraju, završila na rehabilitaciji u nekoj klinici u Arizoni. Kako se šuška o ocu njezina djeteta, pozvanim se osjetio i Jefferson Hack, koji razmišlja o potpunom skrbništvom nad malom Lilom, no cijelu bi stvar najprije trebao provjeriti DNA testom.

Jude o cijeloj stvari nije rekao niti cm!, no ako mu je bila dobra dadilja njegovih klinaca, što bi ga mrzila najbolja među manekenkama.
Komentari

Nema komentara.