Law, Timberlake i Napad na policijsku stanicu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Law, Timberlake i Napad na policijsku stanicu

Law, Timberlake i Napad na policijsku stanicu

Od novih filmskih projekata izdvajamo romantičnu komediju 'Dexterity' s Jude Lawom, Timberlakeov debut u 'Edisonu' i pokušaj remakea Carpenterovog horora.

10.02.2004 0 komentara

Law, Timberlake i Napad na policijsku stanicu

Nakon razvoda, preseljenja u Ameriku i nominacije za Oscara, Jude Law tražen je i rasprodan godinama unaprijed. Na filmski.netu vas redovno izvještavamo o novim glumačkim 'gažama' pa znate da je Law trenutno zauzet snimanjem Mike Nicholsovog 'Closera' s Juliom Roberts, rezerviran je za 'I Heart Huckabees' u društvu s Naomi Watts i Mark Wahlbergom i za 'Tulip Fever' s mladom Keirom Knightley u režiji John Maddena. Ove godine premijerno će biti prikazana dva njegova filma. Najnoviji angažman je glavna uloga u deset godina pripremanoj komediji 'Dexterity' u produkciji Paramounta. Uz filmski rad, dečko je angažiran i u kazalištu, ima troje djece i dvadesetogodišnju prpošnu djevojku!!! Fenomen?

Bilo je samo pitanje vremena kada će se netko dosjetiti iskoristiti Justin Timberlakeovih 15 minuta slave i na celuloidu. Nakon što prethodnih dvije godine nema toga glasila koji se nije očitovao o mladoj pop zvijezdi, dohvatili su ga i hollywoodski producentski pipci. Nakon dva osvojena Grammyja došla je i prava filmska ponuda i 22-ogodišnji pjevač pristao je, u društvu s Morganom Freemanom, LL Cool Jem i Kevinom Spaceyem, glumiti u 'Edisonu'. Za Justina je predviđena uloga mladog policajca koji otkriva elitnu grupu specijalaca korumpiranih policajaca. Uz pomoć novinara (Freeman) i istražitelja (Spacey) pokušati će nam kazati nešto novo na, već milijun puta cijeđenu, temu.

Dokazati suprotno će pokušati i francuski redatelj Jean Francois Richet sa svojim remakeom tj. nadopunjenom verzijom John Carpenterovog kultnog klasika 'Napad na policijsku stanicu'. Suprotno se odnosi na, uglavnom, neuspješne dosadašnje pokušaje. U novome bi mu filmu trebali pomoći Laurence Fishburne, mafijaš koji se na Staru godinu našao u policijskoj stanici koja bi se uskoro trebala zatvoriti. I u ovom je slučaju ključna policijska figura, ovaj put u obličju Ethana Hawkea, koji će, kako se noć spušta, pokušati obraniti zatočenika od opasne bande koja ga nastoji osloboditi. Pa... sretno! Optimistični smo, ne zato jer smo realni, već zato jer smo očajni. Dobrih je horora malo.

Komentari

Nema komentara.