Swingeri su među nama: Jude Law, Sadie Frost, ... - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Swingeri su među nama: Jude Law, Sadie Frost, ...

Swingeri su među nama: Jude Law, Sadie Frost, ...

Sve dođe na vidjelo, pa kako ne bi i heavy swinganje popularnih glumaca s popularnim glazbenicima; ili obrnuto? Naughty!

h.p. 01.02.2005 0 komentara

Swingeri su među nama: Jude Law, Sadie Frost, ...

'Ruku na srce, monogamija je glupost. Zašto se ograničavati? Zašto se povijati pred kvazinormama? No ne treba opet pretjerivati. Treba imati mjere i po mogućnosti osigurati se od ljubomornih ispada najbližeg/najbliže. Treba dakle organizirati jedno swinganje u kojem će i vuk biti sit i ovce ostati cijele! Ma kako samo da to izvedem? Najbolje da jednostavno pitam: 'Menage u troje/četvero?' Ili da se prvo nalijem?'

Gornji pasus približan je prikaz toka misli nekad zaljubljenog i vjenčanog para Sadie Frost i Jude Law. 2003. kad su objavili razvod baratali su uobičajenim terminima poput 'nepomirljive razlike' i tako to, bez ikakvih dodatnih imena. Naučeni na takve objede novinari baš i nisu dodatno čačkali no evo, nekih dvije godine kasnije, sve je provaljeno! Rhys Ifans (onaj žgoljavi i neuredni cimer Hugha Granta iz 'Notting Hilla') je sve izbrbljao. Sramežljivom Velšaninu svojedobno je stigla ponuda za zajedničko druženje ('i možda nešto više', kako to oglasi uvijek kažu) sa Lawom i Frostovom. Jedini je uvjet bio da sa sobom povede i svoju djevojku Jess Morris. Ideja mu se baš i nije svidjela, pa se zahvalio na ponudi.

Upućeni kažu, a u ovom slučaju to su novinari Mirrora, kako je Law – Frost seksualna jedinka sa swinganjem započela na nekom od grčkih otoka za jednog nevinog ljetovanja. Došli su slučajno na neki tulum, pitalo ih što će piti: 'Pivo ili vino?' a oni rekli 'I rakiju!' Ujutro su se probudili na različitim mjestima i u različitim situacijama ali odlučili su ne kajati se. I šarati još malo! Najvoljeli su glazbenički par Pearl Love (pjevačica) i Danny Goffey (bubnjar Supergrassa). Jednostavno su im pasali. Kužili su se.

Idila je pukla kad se Law pretjerano zagledao u Loveovu. Sadie je pošizila, naravno, s obzirom da joj je Loveova bila najbolja frendica. Malo ste zbunjeni sa svim tim imenima? Hoće to u takvim prigodama. Na kraju večeri rijetko znaš tko je tko, ili kako se tko uopće zove (a kamoli preziva). Koliko su oni zbunjeni kad se bude, toliko smo i mi dok ovo pišemo/čitamo... Teško je biti rastrgan između toliko ljudi i događaja. No, posljednje vijesti u našem stožeru pak govore pak da je situacija drugačija te da se Law ustvari zagledao u Dannyja, što je potpuno ras.izdilo Sadie.....!!!

Što će od svega ispasti ne znamo. Lawova trenutna odabranica srca, ali i zaručnica, Sienna Miller je na potezu. Ili je Law već bio u cvjećarnici i zlatarni pa je preduhitrio? Sadie Frost bori se za skrbništvo troje potomaka njihovog propalog braka i u tome joj pomaže 18milijunska odšteta koju je za razvoda obila od Lawa. Rhys Ifans još uvijek prijateljuje sa Sadie, ali veza s Jess Morris je pred krahom: krive 'nepomirljive razlike'...

Poanta? Ne miješati pivo, vino i rakiju!

Fotka - slobodna interpretacija:
- 'E jesi nazvao Ifansa?'
- 'Bez brige mila!' 

Komentari

Nema komentara.