Prvo zakopčaj šlic pa ćemo po Oscara! - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Prvo zakopčaj šlic pa ćemo po Oscara!

Prvo zakopčaj šlic pa ćemo po Oscara!

Snovi i žudnje Judea Lawa o primanju Oscara za novi film, rasplinuli su se i to zbog  efekta koji je njegov vrckavi libido ostavio na prosječnog gledatelja.

filmski.net 03.11.2005 0 komentara

Prvo zakopčaj šlic pa ćemo po Oscara!

Najme što, film u režiji Stevena Zaillana 'All the King's Men' baš je bio u niskom startu kako za kino premijeru (najavljivanu za 16. prosinca) tako i za utrku za Oscare, kad li su Sonyjevi filmski šefovi stopirali kampanju i odgodili izlazak filma za neodređeni datum u sljedećoj godini.

Radi se o remakeu političkog epa, koji je pod istim imenom u režiji Roberta Rossena pokupio brojne Oscare još 1949., a u novom izdanju igraju Sean Penn u glavnoj, Jude Law u sporednoj ulozi, a slijede ih Kate Winslet, James Gandolfini i Anthony Hopkins. Studio Sony očekivao je sigurne nominacije za glavnu i sporednu mušku ulogu, te u tom smjeru već pokrenuo potrebne kotačiće, koji su zaustavljeni ovih dana pod službenim izgovorom da je film - nedovršen.

Stvarni razlog, prema Sunday Timesu, reakcija je uzorka ciljane publike nakon predprojekcije filma. Gledatelji su u zvijezde kovali izvedbu Seana Penna, dok su se na ženskaroša Judea obrušili kukom i motikom. Muškarci iz uzorka požalili su se da im je već puna kapa gledati Lawa, koji se prošle godine pojavio u čak pet filmova, dok su žene iz publike, umjesto očekivanih uzdaha, rekle da o njemu imaju 'negativan dojam' uzrokovan povlačenjem njegovog imena, lika i ljubavnih nedjela po svim mogućim medijima u proteklih godinu dana.

Najviše ih je, kažu, zasmetao u epizodi kad je zaručnici Sienni (trenutno poznata kao razlog raskida po ženskoj liniji između Leonarda DiCapria i Gisele) priznao da je pomazio dadilju svoje djece. Tako sada Studio Sony od svog pijetla za oskarovsku borbu očekuje da više ne skače na svaku koku, kako bi mogli pustiti film van, i to tek nakon što ga prestane biti zao glas.

Komentari

Nema komentara.