Winslet i Waltz=Kampusch i Priklopil? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Winslet i Waltz=Kampusch i Priklopil?

Winslet i Waltz=Kampusch i Priklopil?

Zaradili su Oscara glumeći esesovce, a sada bi mogli glumiti u ekranizaciji istinite priče o otmici Natasche Kampusch!

s.p. 17.06.2010 0 komentara

Winslet i Waltz=Kampusch i Priklopil?

Kate Winslet bi navodno mogla preuzeti vrlo zanimljivu ulogu Natasche Kampusch, austrijske djevojke koju je Wolfgang Priklopil držao u zatočeništvu u podrumu čitavih 8 godina. Kampusch je bila oteta od svoje 10. do 18. godine, pa pretpostavljamo da bi 34-godišnja Winslet mogla glumiti zrelu Nataschu u razdoblju njezinog bijega od otmičara.

Christoph Waltz kao Priklopil? BINGO!

Zanimljivo je da se kao kandidat za ulogu okrutnog otmičara Priklopila spominje nitko drugi nego - Christoph Waltz koji se proslavio ulogom genijalnog negativca u 'Nemilosrdnim gadovima'. I Waltz i Winslet su u zadnjih par godina dobili Oscara za uloge esesovaca u Drugom svjetskom ratu, s tim da je Waltz rođeni Austrijanac, a Winslet je govorila engleski uz jaki njemački naglasak.

Redatelj filma bit će Bernd Eichinger koji je poznat kao producent brojnih njemačkih hitova kao što su 'Hitler:Konačni pad' i 'Kompleks Baader Meinhof', a radio je i na holivudskim serijalima 'Fantastična četvorka' i 'Resident Evil'. Kampusch je izjavila da su ju brojna dobronamjerna pisma uvjerila da prenese svoju priču na film, a Eichinger je kazao da mu Natascha vjeruje i da to jako cijeni. Premijera filma zakazana je za 2012., a dotle ćemo vidjeti tko će zaista nastupiti u ovom zanimljivom filmu.

Komentari

Nema komentara.