Holivudska spasilačka služba - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Holivudska spasilačka služba

Holivudska spasilačka služba

Pitt i Jolie spašavaju brak, a Uma afričku djecu. DiCaprio spašava franšizu 'Zone sumraka', a Russell Crowe diže iz zaborava 'Gospodara i ratnika'.

s.p. 21.07.2009 0 komentara

Holivudska spasilačka služba

Gospodin i gospođa Pitt-Jolie mogli bi opet zaigrati u 'Gospodinu i gospođi Smith'! Kao što smo i objavili, i sami su priznali da se njihova ljubav rodila na setu tog filma, pa im se navodno čini dobrom idejom da snime nastavak u kojem će 'ponoviti kemiju', a pojavit će se i njihova djeca. Scenarij za film bi opet trebao napisati scenarist Simon Kinberg koji je u međuvremenu postao dobar prijatelj para, a glavni problem s ovim tračem je u tome da ga je objavio poznati tabloid National Enquirer, pa sve ovo možda i nije istina.

Uma Thurman je izjavila kako je zgrožena nad time da zapadni mediji uopće ne primjećuju iskorištavanje djece-vojnika, pa će glumiti u filmu 'Girl Soldier' koji se bavi tom temom. Ova drama temelji se na priči knjige Kathy Cook 'Stolen Angels' koja se bavi slučajem 140 školarki koje su otete u Ugandi. Naoružani pobunjenici su 1996. oteli cure i pomeđunarodnu kampanju kušali ih pretvoriti u vojnikinje i prostitutke, ali je časna sestra Caroline otišla u njihov logor i izborila puštanje 110 djevojaka. Kasnije je pokrenula međunarodnu kampanju za oslobađanjem svih dječaka i djevojčica koji se nalaze u vojnom zarobljeništvu, pa je zato i zaslužila da postane heroina ovog filma.


Trailer za 'The Twilight Zone - The Movie' iz 1983.

Leonardo DiCaprio uključio se u zanimljiv projekt - film temeljen na kultnoj SF seriji 'Zona sumraka'. DiCapriova producentska kuća Appian Way angažirala je Randa Ravicha ('Astronautova žena') da napiše scenarij za film koji bi trebao ponoviti uspjeh omnibusa 'Zona sumraka: Film' kojeg su režirali Steven Spielberg i John Landis.

A Russell Crowe se treba potruditi da spasi svoju karijeru pa je u jednom intervjuu spomenuo da bi i on mogao usksnuti jedan stari projekt - 'Gospodara i ratnika'. Prvi film iz tog serijala nije dobro prošao u kinima, pa se nije očekivao nastavak, ali Crowe je spomenuo da je gotov scenarij koji se temelji na nekoliko različitih priča baziranih na djelu Patrick O'Briana. Ipak, Crowe ima nekoliko projekata u planu, pa će se fanovi bitaka na moru morati dosta načekati.

Komentari

Nema komentara.