Miley Cyrus gora od vampira - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Miley Cyrus gora od vampira

Miley Cyrus gora od vampira

Tinejdžerska zvijezda proglašena je slavnom osobom koja ima najgori utjecaj na publiku! A omiljeni uzori klincima su - vampiri!

s.p. 30.10.2009 0 komentara

Miley Cyrus gora od vampira

Internetska stranica JSYK objavila je rezultate ankete u kojima je Miley Cyrus proglašena za 'celebrity s najgorim utjecajem'. Čitateljima se nije svidjelo što se 16-godišnja Miley razgolićena slikala za Vanity Fair /naslovna/ i za svoju osobnu stranicu, a i ples oko šipke na dodjeli teen nagrada nije bio drag njezinim obožavateljima. Zato je dobila 42% glasova na anketi za najzloglasniju slavnu osobu i tako nadmašila skandaloznu Britney Spears, incidentnog Kanye Westa i Shiu LaBeoufa koji vozi pijan.
 
Miley Cyrus se proslavila kao slatka Hannah Montana pa je u anketi istog sitea ispala četvrta na listi najboljih izvođačica, a prvo mjesto zauzela je Taylor Swift kojoj je incident s Kanye Westom samo pomogao. A u ostalim kategorijama najviše omiljenih zvijezdi nalazi se među vampirima i njihovim društvom.

Tako je za omiljenu žensku zvijezdu proglašena Kristen Stewart, a Robert Pattinson je završio na drugom mjestu samo zato što ga je na prvom mjestu sustigao kolega iz serijala 'Sumrak', Taylor Lautner koji je proglašen i prvim u kategoriji 'kul dečkiju s kojima bi se voljeli družiti'. Naravno, najočekivaniji film je 'Sumrak 3' tj.'Pomrčina', a omiljena TV serija - 'Vampire Diaries'. Već nagađamo kakvi kostimi će biti popularni za Noć vještica!

Komentari

Nema komentara.