Robert Pattinson u rodu s Drakulom - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Robert Pattinson u rodu s Drakulom

Robert Pattinson u rodu s Drakulom

Genealozi su 'zagrizli' u obiteljsko stablo najpoznatijeg mladog vampira s velikih ekrana i - gle čuda - pronašli vezu s najvećom krvopijom u povijesti!

z.m. 24.06.2010 0 komentara

Robert Pattinson u rodu s Drakulom

Na web stranici Ancestry.com pojavila se informacija da je mladi Robert Pattinson iz Sumrak Sage daleki rođak Vlada Tepeša, okrutnog vladara iz 15. stoljeća koji je inspirirao roman 'Grof Drakula' iz 1897. godine. I ne samo to, njihova poveznica je britanska kraljevska obitelj! Pattinson je daleki rođak princa Williama i Harrya po očevoj strani, preko obitelji Pickering koja je živjela u sjevernoj Engleskoj početkom 15. stoljeća.

'Bez ikakve magije ili mitologije otkrili smo da se plemstvo i vampiri isprepleću u Pattinsonovom životu - što čini njegovu priču podjednako nadnaravnom poput one od lika kojeg glumi na ekranu,' kaže Anastasia Tyler, genealoginja s Ancestry.com. Prošle godine Ancestry.com je objavio da je Emma Watson, koja u 'Harry Potteru' glumi Hermione, ima obiteljsku poveznicu sa ženom koja je u 16. stoljeću optužena za vještičarenje.

Pattinson i Vlad - svaka sličnost je...

Zanimljivo je da se ova priča o Pattinsonu pojavila samo nekoliko dana prije svjetske (i Hrvatske) premijere 'Pomrčine', trećeg nastavka Sumrak Sage koja je nakon megauspješnog prvog dijela pomalo podbacila u kinima s drugim dijelom 'Mladim mjesecom' pa se moramo zapitati je li ovo jedna vampirsko-plemićko-novinarska patka?

'Pomrčina' u domaća kina stiže 1. srpnja 2010.

Komentari

Nema komentara.