Dokumentarac o Robertu Pattinsonu - Dokumentarni
Home      Vijesti      Dokumentarni      Dokumentarac o Robertu Pattinsonu

Dokumentarac o Robertu Pattinsonu

Što bi moglo biti uspješnije od 'Sumraka'? Cijeli film posvećen Robertu Pattinsonu, eto što!

s.p. 07.10.2009 0 komentara

Dokumentarac o Robertu Pattinsonu

Britanski distributer Revolver najavio je dugometražni dokumentarac o Robertu Pattinsonu i kultu obožavanja koji je posvećen upravo njemu. Tinejdžerke su toliko 'opsjednute Robom' da je skovana i fraza 'rob-sjednuta', pa je 'Rob-sessed' i naslov ovog filma.

Film će pratiti Pattinsonovu karijeru od potpune anonimnosti pa do ulogu u 'Sumraku' i faze u kojoj je umalo skončao pod kotačima u bijegu od svojih vatrenih obožavateljica.


Isječak iz 'Haunted Airmena' s polugolim Pattinsonom.

Šef Revolvera javno je zaključio ono što već svi znaju, tj. da 'tinejdžerima nikad nije dovoljno Roberta Pattinsona', pa planiraju DVD s dokumentarcem izdati zajedno s 'Haunted Airmenom', dramom iz 2006. koja će privući gledatelje jer i u njoj glumi Rob Pattinson.

DVD izlazi u SAD-u i Velikoj Britaniji baš u vrijeme premijere 'Mladog mjeseca', novog filma iz serijala 'Sumrak' koji će obilježiti Pattinsonovu karijeru. Očito je da fanovi 'Sumraka' nisu samo tema dokumentarca, nego i ciljna publika koja razmišlja: 'Samo vi kritički analizirajte našu opsesiju, ali dajte nam što više Robovih slika i snimaka!'

Komentari

Nema komentara.