Prepolovljeno Praskozorje - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Prepolovljeno Praskozorje

Prepolovljeno Praskozorje

'Praskozorje' će se dvaput pojaviti u kinima, u 'Piratima s Kariba' opet gledamo ista lica, dok se nova lica traže za 'Hobita'! 

s.p. 11.06.2010 0 komentara

Prepolovljeno Praskozorje

Obistinule su se naše najave - 'Sumrak saga: Praskozorje' izlazi u dva dijela! Prvi film pojavit će se u kinima 18. studenog 2011., a drugi film tijekom 2012. Oba film režirat će oskarovac Bill Condon, a svoj nastup potvrdili su Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, te razni sporedni glumci kao što su Billy Burke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Nikki Reed i Ashley Greene. Snimanje 'Praskozorja' počinje ove jeseni, a fanovi serijala mogu uživati u 'Pomrčini' krajem mjeseca.

Obično svi brinu samo o tome hoće li se Johnny Depp pojaviti u novom nastavku 'Pirata s Kariba', no ne treba zaboraviti ni glumce u ulogama negativaca! Dosad još nije bilo službeno potvrđeno, ali sada je sigurno da će se u ulozi zločestog Hectora Barbosse opet pojaviti Geoffrey Rush. Od glumaca iz prijašnjih nastavaka pojavit će se Johnny Depp, ali Keira Knightley i Orlando Bloom izjavili su da više ne žele glumiti u serijalu. Umjesto njih u filmu 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' možete očekivati druge zvijezde: Penelope Cruz i Iana McShanea.

Nakon što je Del Toro napustio 'Hobita', počele se priče kako se cijeli projekt raspada. Ipak, Ian McKellen, koji treba glumiti Gandalfa i u 'Hobitu', izjavio je jednoj australskoj radio stanici da je set spreman, a scenarij dovršen, te bi ovaj mjesec trebao početi odabir glumaca. McKellen inzistira na tome da obožavatelji ne trebaju brinuti, najavljuje da će filmovi biti gotovi i pretpostavlja da će snimanje početi krajem ove godine. Hm, možda je McKellen od Gandalfa naučio nešto čarolije...

Komentari

Nema komentara.